lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kun vihdoin kuvaajan sain

Viimein ja pitkästä aikaa kuvia. Kaikkien videoiden keskelle kuvia. Ihanaa. On oikeesti kiva välillä päästä postaamaan kuviakin.



Kerrotaanpa nyt alustukseksi miten viikkomme on kulunut. No ei kovin hyvin. Nimittäin äiti oli tämän viikon lapin lomalla ja siksi ei päästy maneesille. Ei tosin olisi ehkä päästy muutenkaan, sillä täällä on ollut niin kamalat kelit ettei kopin kanssa olisi välttämättä uskaltanut edes lähteä. No, huonot kelit pitivät myös mut poissa hevosen selästä. Tiistaina vähän ratsasteltiin, torstaina oltiin menossa heittämään lenkki mutta 20m tallista meinattiin kaatua. Oli satanut lunta jään päälle, lumi oli jotenkin niin tahmaista että tilsakumeista huolimatta jäi tilsoiksi. No, tilsat ja jäätikkö: eihän siinä pystyssä pysy. Eli se siitä. Ensi viikolla äiti on onneksi luvannut viedä meidät kaksi, ellei jopa kolme kertaa maneesille.



Viimein tänään lauantaina oli yksi pelto siinä kunnossa että päästiin liikkumaan kaikissa askellajeissa. Ihan vaan menin kaikki askellajit ympyrällä läpi. Ei mitään vaativaa näin pitkän "tauon" päätteeksi.





Ravissa A oli aika lunki ja hyvä. Laukka oli aika huonoa, mutta se oli ihan ymmärrettävää kun ei oltu laukattu yli viikkoon. Mutta heti kun sain pari hyvää askelta laukkaa kehuin ja otin raviin. Ei mitään tämän vaativampaa. Ehkä huomenna sitten vaadin jo enemmän. Tänään halusin vain jumppailla hevosta kevyen viikon jäljiltä. Ihan loppuun otettiin vielä venytystä ravissa, ja A vastasi venytyksiin hyvin.





Loppuun vielä vähän tulevaa kisakalenteria:

24.3.- Aino, 105cm & 115cm

1.4.- Riders Inn 110cm & 110cm
9.4.- Hevoset Messut 115cm



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti