tiistai 7. maaliskuuta 2017

Musiikkia elämään

Nyt olisikin luvassa vähän erilainen postaus. Nimittäin puhutaan musiikista, ja te saatte pienen listan kappaleista mistä minä pidän. Kaikki kappaleet ei todellakaan ole mitään uusia, mutta mulle joko tärkeitä tai muuten kestosuosikkeja. Jokaisen biisin alle olisi tarkoitus laittaa pieni perustelu miksi se on listalle päätynyt.

Ja mistä idea tällaiseen postaukseen, en tiedä. Musiikin kuuntelu on vaan aina ollut mulle tärkeää. Autossa mulla on aina musat tikulta tai spotifysta. Huoneestani löytyy kuusi osainen kaiutin setti ja tallissa toki omansa. Bluethoot kajareitakin löytyy muutama erilainen. Joka lähtöön omansa. Kesällä tulee kentänlaidallakin pidettyä kajaria. Joten koska rakastan musiikin kuuntelua, niin siksi tämä postaus.


Ruger Hauer, ah, yksi jättisuosikki. Oli vaikea valita yksi kappale, mutta tässä. Ruugerin viimeisen levyn viimeinen kappale. Antakaa mahdollisuus jos ette ole ennen kuunnelleet, ei kevyintä musiikkia mutta hyvää. Ihan viimeiseksi kappaleeksihan jäi Koomaan, mutta Auf Wiedershenistä voi jo kuulla jäähyväisten kaiun. Itselle oli "kova" paikka kun Ruger Hauer lopetti. Kovasti tästä Pyhimyksen, Paperi T:n ja Tommishockin muodostamasta triosta pidin. Ja toki kaikista näistä artisteista pidän ihan erikseenkin. Yhdessä näissä oli vaan jotain vielä enemmän. Ruger in peace.Tässä ihan tuoretta suomiräbää. Lika-Akia eli itseasiassa Pyhimystä eri taiteilija nimellä. Tarttuva biisi. No tykkääjät tykkää.


No pakkohan se oli Spektiäkin tähän lyödä. Spektin tuotantoa on hyvä kuunnella kun kun ilta on pääsemässä hyvään vauhtiin. Toisin sanoen, Spektiltä löytyy kattava arsenaali ryyppylauluja.


Jos Chicago Blackhawks sanoo jotain niin sanoo varmasti tämäkin. Ja mikäs sen parempaa ennen kisoja kuunneltavaa kun maalibiisi?


Sitten gasellit. Omia suosikkeja tämä porukka. Livenäkin tullut useampaan otteeseen nähtyä. Ja ihan parasta energiaa. Suosittelen tutustumaan tuotantoon laajemminkin.


Sitten astetta vanhenpaa. 2Pac, no varmasti monelle tuttu, ja jos ei niin äkkiä yleissivitystä korjaamaan. Ghetto Gospel on mielestäni 2pacin parhaita biisejä.


Tässä jälleen yksi bilebiisi, jossa tarttuva biitti. Sanoista viis biitti vie. Ja tokihan, propsit siitä että kyseessä on Mäk Gäliksen tuotantoa, "Gallen veljeksistä" se itselleni mieluisampi artisti.


Ja mitä olisikaan elämä ilman Eppuaja. Ainakin paljon vähemmän kultaisia klassikkoja ja yhteislaulu biisejä. Aina tulee lapsuus ja automatkat mieleen. Radiosta tuli aina Eppuja. Täytyy myöntää että Eput elokuvankin kävin katsomassa.

Noniin, siinä. Melko räppi painotteinen, myönnetään...:D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti