keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Koulua ja pari kavalettia

Eilen oltiin tosiaan yli viikon jälkeen viimein maneesilla. Otettiin suosiolla koulu/puomi tunti, ja huomenna mennään sitten hyppäämään. Oli tosiaankin järkevää aloittaa koululla, sillä A oli alkuun ihan höpö. Kyttäsi muka kaikkea eikä tahtonut suostua kävelemäänkään. Alkuravitkin se veti ihan jännittyneenä, pää ylhäällä ja selkä notkossa. Onneksi ei siis tultu hyppäämään. Se ei varmaan olisi edes mennyt esteistä yli kun kaikki oli niin jännää.




Noh, sitten tultiin päivän tehtävälle, joka oli neliö jonka joka kulmassa oli kaksi kavalettia. Tätä tehtiin ensin harjoitus ravissa niin, että mentiin kavalettien leveämmästä päästä. Kun tämä sujui, lyhennettiin ravia ja siirryttiin kapeampaan päähän. Alkuun A oli hätäinen mutta alkoi pian kuunnella. Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin samaa toiseenkin kierrokseen.



Sitten annettiin hevosten hetki kävellä jonka jälkeen sama homma laukassa. Laukassa A oli jo tosi hyvä. Maijakin kehui kuinka sain sen pysymään suorana, ja muutamalla toistolla kavaletitkin sujui hyvin. Eli loppuen lopuksi Allu saatiin aika kivaksi, vaikka alku ei lupaavalta näyttänytkään. Huomenna sitten hyppäämään, ja perjantaina myös.






Lopulta Allu oli näin rento.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti