torstai 25. helmikuuta 2016

Video tiistain estevalmennuksestaTiistaina oltiin molempien hevosten kanssa Maijalla hyppimässä. Video kertookin suurelti miten meni, eli siis hyvin. Mariori oli aivan huippu, ei oo pitkään aikaan ollut tommoisessa vedossa. Se kuunteli tosi hienosti ja keskittyi varmasti kaikilla kahdella aivosolullaan. Maijakin kehui että se oli tosi kuuliainen.

Allukin oli parempi kuin vähään aikaan ja meidän meno oli myös Maijan mielestä paljon varmempaa kun se on viimeaikoina ollut. Kieltoja tuli vain kaksi, mun virheestä, ja toisella yrittämällä sitten vähän mielen osoituksellinen kielto mutta kolmannella jo hyvin yli. Allun kanssa alkaa heti sujua kun sen pään vaan saa sieltä alhaalta ylös ja muodon pitkästä lyhyeksi. Myös vasenta ohjaa mun pitää muistaa käyttää ennen estettä ettei se valu oikealle.

Ja nyt on muuten aikaistettu meidän kisakauden aloitusta 20. päivästä 5. päivään maaliskuuta. Nuo 20. päivä maaliskuuta olevat kisat on 2-tason kisat niin tuli semmoinen tunne että haluan päästä helpompiin kisoihin ennen noita. Tässä kuitenkin ollut muutama kuukausi kisataukoa vaikka valmentauduttu ahkerasti ollaankin. Porissa sattuu tutussa paikassa olemaan 5.3 1-tason kisat joten aloitetaan niistä. Maijan kanssa kun luokista puhuttiin niin Mariorilla menen nyt vain 90cm ja Allulla 90 ja 100cm, 100cm siksi että kasikymppi olisi vähän mieluummin pieni, ja no kauden tavoite kuitenkin on ne 110cm radat. Allun kanssa pitää vaan muistaa pohkeet kiinni, pidätteet läpi ja nokka ylös. Mariorilla taas hyvä verkka sileän osalta.

Tällaiset kuulumiset tällä kertaa.
Koska te aloitatte kisakauden vai oletteko jo aloittaneet? Mitä tasoa tällä kaudella olisi tarkoitus mennä? 

3 kommenttia :

  1. Missä paikoissa kisaatte? Meinaan Milli-Tallilla Huittisissa olis sillon 12.3 kisat :) se on mun mielestä ihan kivapaikka ja saa vaan ratatreeniä alle ja hevoset taas kisatilanteisiin tottumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinais-Suomi-Häme akselilla kisaillaan, ja milli tallilakin ollaan joskus käyty. Voisihan sinne taaskin mennä kun se tuossa Maijan naapurissa on, niin on aika tuttua hepoillekin. :D

      Poista