lauantai 13. helmikuuta 2016

Valmennus kuulumisia

Jaah mikä postaustauko? Taas on viikko vierähtänyt viime postauksesta.

No mitä me ollaan tehty tällä viikolla. Me ollaan käyty kahdessa valkassa mutta kuvaajaa en ole valitettavasti saanut.
Tiistaina meillä oli kouluvalkka jossa tehtiin molemmilla hevosilla aika perusjuttuja ja kotiläksyiksi saatiin pohkeenväistöt.

Torstaina oltiin taas Maijalla estevalkassa. Molemmat hevoset oli tosi hyviä. Mariori varsinkin alkoi kuunnella ja pääsin välillä ratsastamaan sitä oikeasti jalalla ilman että se syöksyi menemään. Mukavaa kun pääsee välillä kunnon ratsastuksen makuun ja pääsee tekemään selässä muutakin kuin jarrutamaan ja toivomaan parasta. Tehtiin lopuksi n.90 cm korkea rata.
Allulla olin itse skarpimpi kuin viime hyppy kerralla ja sain pidettyä pohkeet kiinni ja istuttua satulaan ennen estettä. Alkuun toki oli kankeutta mutta homma lähti nopeasti rullaamaan. Pari kieltoa tuli oikeastakierroksesta linjan ekalle pystylle, ensin mun taki mutta sitten ihan vain hevosen kiukuttelua. Maija antoi mulle pitkän raipan oikeeseen käteen ja pökkyröinti loppui. Maija sanoikin että Allu on ollut nyt niin kiltti että onkin odotettavissa mahdollisia kokeiluja. Mutta ilkeä se ei ole kuitenkaan. Kehuja saatiin siitä että pääsen jo vaikuttamaan esteen väleillä hyvin ja se taas on avain niihin isoihin luokkiin. Nyt vaan parin kuukauden perusratsastus "kuuri" niin aletaan olla aika hyvin valmiita kisakauteen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti