tiistai 15. joulukuuta 2015

Valokuvausta ja klippauksia


Otsikosta voikin varmaan jo päätellä että melko kuvapainotteinen postaus tällä kertaa luvassa. Kävin nimittäin eilen ottamassa ulkona valokuvia kun oli edes vähän lunta. Toivotaan ettei nämä nyt jäisi ainoiksi talvisiksi kuviksi.Kuvauksellinenko?


 

Ja tänään tulikin sitten klipattua molemmat hevoset. Ollaan nyt treenattu kuitenkin aktiivisesti ja tullaan talvellakin käymään säännöllisissä maneesi valkoissa. Mariorilla oli sen verta paksu turkki, että sen kuivattamiseen kunnon treenin jälkeen kului 3 päivää. Toivotaan että tämmöinen "trace"-mallin klippaus helpottaisi tätä ongelmaa. Karvat läks siis kyljistä, kaulasta, ryntäiltä ja vatsanalta. Eli sieltä mistä se hikoaa eniten. Meidän tallin ja ulkoilun määrän huomioiden ei kummallekaan tehty koko klippausta.

 
Mariori ennen
 Allusta ei otettu tuonne takamukseen asti karvoja ollenkaan, sillä sen karva oli muutenkin melko ohutta. Otettiin vain tuo alue mikä tulee tosi hikiseksi kovassa treenissä. Allua olen aikalailla koko syksyn loimittanutkin ettei karva kasvaisi kauheasti, joten uskon tuon klippauksen riittävän. Pakko myös kehua miten hienosti Allu suhtautui klipperiin. Ei pelännyt sitä sitten yhtään. Ei toki Mariorikaan, mutta sen en uskonutkaan pelkäävän. Ehkäpä Allua on aiemmin klipattu. Ken tietää...

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti