sunnuntai 13. joulukuuta 2015

BLOGIEXPO 2015+video

Eilen tuli tosiaankin käytyä Tampereen messukeskuksen tiloissa järjestetyssä Blogiexpo 2015 tapahtumassa. Tässä postauksesta löytyy paikalta kuvattu video, jossa tosin vain osa tapahtumaa kun ei millään keritty ihan tapahtuman alkuun eikä toisaalta taas olemaan ihan loppuun saakka.

Alkuun voisin kertoa omalta osaltani merkityksellisen asian, jonka joku on saattanut jo playssonin sivuilta huomatakin. Eli mun blogi sai erikoispalkinnon persoonallisimmasta blogin nimestä. Nää palkinnothan jaettiin ihan tapahtuman lopussa joten olin kerennyt jo lähteä, mutta tiedon sain kyllä heti perässä instan kautta ja hämmästys oli vähintäänkin suuri. Sillä ei mulle niin väliä ole etten ollut paikanpäällä tätä kuulemassa, kaikkea ei voi saada ja niin pois päin, suuresti iloiseksi tulin joka tapauksessa! Mulla oli tossa muutama kuukausi sitten nimikriisi blogin kanssa, mutta ilmeisesti se mietintäsessio nimen suhteen kannatti käydä! Täytyy myöntää että bloggaamisen suhteen tuli taas oikea innostuksen aalto tän palkinnon ja koko tapahtuman ansiosta, ja siitä aallosta pääsette te lukijat nauttimaan. Lisäksi mua potkas onni arvonnassa, siitä vähän lisää omassa postauksessaan.
Dressage on siten pisteeltä
Tapahtuma ei tietenkään mikään jättiläissuuri ollut koska oli ensimmäinen laatuaan. Järjestelyt kuitenkin pelasivat hyvin, ja pienet tilat loi mun mielestä hyvää tunnelmaa. Luennot oli hyvin koottuja eikä niistä saatu tieto ollut ympäripyöreää vaan ihan oikeasti sai jotain uutta ja käyttökelpoista infoa. Erityisesti Soleheadsin luennosta sain mielenkiintoista tietoa, ja tästä lähin tulee takuulla katsottua paremmin mitä hevosiinsa suihkii ja laittaa. Tiedättekö muuten paljonko silikonia karvan kiillotus suihkeissa oikeasti on, tai että shampoolla saattaa tulla pesseeksi pois muutakin kuin lian?
 

Ja toki tapahtumassa myytiin ihanaa tavaraakin. Löysin muun muassa itselleni ihanan Euro-Star fleecen. Oikein sellaisen superpaksun ja lämpimän ja tosi kivan näkösen, ja Blogiexpon tarjouksena se oli -20%...en kyllä ilman alennusta olisi raaskinut ostaa. Eiköhän nyt tääkin paleleva ratsastaja pysy talvella lämpimänä! Musta alkoi myös tuntua että meidän hepat alkoi just tarvita bootseja, onhan noi KL blingi bootsit ehkä parhaimman näköset ikinä. Toivottavasti tämmöinen tapahtuma nähdään ensi vuonnakin.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti