lauantai 12. joulukuuta 2015

Maijan valmennuksesta pari videopätkää

Hei! Ilmoitusasiana näin heti alkuun: Blogiexposta tulee postausta heti kun saan videopostauksen editoitua ja tubeen. Tapahtuma oli todella onnistunut ja tunnelma mukava, mutta siitä lisää ihan omassa postauksessaan.

Ja nyt niihin Maijan treeneihin joista kerrankin sain videomateriaalia, äiti osasi jopa mun kännykällä videoida, tosin Mariorin pätkässä Allu toisessa kädessä, pahoittelen siis sen pätkän laatuja jo etukäteen. Nää taisi olla nyt kolmannet Maijan treenit tässä kahden kuukauden sisällä, joten oli kiva jo saadakin jotain materiaalia talteen. Mentiin melko pitkä rata molemmilla, johon kuului mm. jumppa sarja ja neljän laukan linja.



Aloitetaan Mariorin arvioinnista. Noh, alkuun tuntui että joo, lähdetääs saman tien kotiin. Pojalla oli aivan liikaa energiaa ja se meinasi kirjaimellisesti hyppiä seinille. Monen..monen..monen käynti-ravi siirtymisen jälkeen se kuitenkin alkoi kuuntelemaan ja hyppääminen sujuikin tosi hyvin. Maija sanoikin että vaikka Mariori tekee välillä noita omia askeliaan ja menee omalla tyylillä niin se silti osaa kasata ne jalkansa esteellä. Ja tämä oli siis kehu, ja kyllä ihan paikkansa pitävä asia. Että mä sitten tykkään tosta suokin pöhvelistä vaikka se välillä hermoja osaa raastaakin. Ja olin niin onnellinen kun ylitettiin toi jumppiksen vika joka oli n.~105cm

Allulla meni myös tosi hyvin. Ja se on kuulemma mennyt hyvään suuntaan. (Jes! Jotain tehty oikein!) Maija sanoi että ekoissa treeneissä se kiemurteli esteille ja katsoi vähän "mitäs nää nyt on", mutta nykyisin se menee esteelle sen enempää kyselemättä eikä kieltojakaan ole enää tullut. Mekin päästiin jumppiksen vikaa menemään jo vähän korkeampana. Nykyään Allu on myös tosi innokas, sitä vaan pitää katsoa ettei pääse lähteen liian pitkänä koohottamaan. Mutta siis tosi hyvät fiilikset jäi Allunkin kanssa treeneistä.  Kyllä sitä sitten olikin väsynyt kun 23.00 pääsi petiin, mutta hyvästä treenistä tulee sellainen hyvä väsymys. Tietää jotain tehneensä, eiks sitä niin sanota. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti