maanantai 28. joulukuuta 2015

Saikulta palailua ja toppavaatepallo
Tänään tosiaan palailtiin rauhallisen peltohölköttelyn merkeissä saikulta takaisin työntekoon. Kuten videolta huomaa, mitenkään "nuttura tiukalla" ei menty, vaan ihan kevyesti näin viikon loman jälkeen. Ja ai kamala kun kauhistelen miltä mä tuolla selässä näytän. Olen todella herkästi paleleva joten toppavaatetta oli taas päällä ja reilusti ja ratsastus sen mukaista. Omasta mielestäni ainakin on vaikea saada hyvää asentoa selässä kun on oikein vuorannut itsensä lämpimästi. Toisaalta ilman kunnon vaatetusta mä en tarkene sitten yhtään.Onneksi meillä on tallin vieressä tosi hyvässä kunnossa oleva pelto. Täällä nimittäin on kaikki ihan jäässä mutta lunta ei ole nimeksikään joten kentällä ei voi kun kävellä. Pellolla sen sijaan tällä hetkellä pystyy menemään hyvin.
Allua kuvatessa näkyi upeasti tuo auringonlasku ja täytyy sanoa että olen kuviin kyllä tosi tyytyväinen. Pitkästä aikaa sain jonkun kameraa oikeasti hyvin käyttävän kuvaamaan ja täytyihän siitä ottaa kaikki ilo irti.
 
Oli vaikea valita vain muutamat suosikit kun hyviä kuvia olisi ollut niin paljon. Pitkästä aikaa oli noin upea auringonlasku. Olisipa tällaista keliä vähän pitempäänkin eikä taas alkaisi satamaan vettä.


Mariorille en sitten viitsinyt satulaa pistää joten päätin mennä ilman. Ajattelin kyllä ensin että mitenköhän pysyn selässä jos sillä on lomailun jälkeen kauheesti virtaa, mutta se menikin vallan mallikkaasti ja edes läheltä piti tilanteita ei tullut.
Jostain syystä mulla menee aina jalka kauhean eteen kun menen Mariorilla ilman satulaa, mutta se ei onneksi sitä ole ikinä tuntunut haittaavan. Onneksi Mariori on melko "huumorintajuinen" hevonen. Mutta niin ne taitaa suokit yleensä olla.


1 kommentti :