sunnuntai 30. elokuuta 2015

Torstaitreenejä ja monsuuni sateita

Tulin postailemaan kuvat torstain estetreeneistä, tosin kuvia ei hirveästi kertynyt kun äiti keskittyi nostelemaan esteitä kuvaamisen sijaan, ja olisihan se hidastanut toki treenin kulkua jos olisi samaan aikaan yrittänyt kuvata kun muuttaa estettä.
Alkuverkkojen jälkeen alettiin tulla ristikkoa ja pientä pystyä ja sain tosi hyviä hyppyjä. Oma ryhtikin on alkanut jo vähän suoristua kun Sipsi lähti, vaikka vieläkin se totuus ettei se enää ole mun on vaikea käsittää.

Kun oltiin tultu kaikkia esteitä pienenä (vino linja, sarja ja okseri) Nostettiin ne n. 95-100cm korkeudelle ja tultiin sillä korkeudella parin kolmen esteen tehtäviä. Niistä ei kuitenkaan kuvia kun äiti keskittyi esteiden muunteluun. Sarjakin meni metron korkuisena hyvin, oikeastaan parhaiten.

100cm
Tänään meidän piti mennä harjoitus estekisoihin ja hypätä 90cm sekä koittaa metriä, mutta kun päästiin paikalle alkoi ukkostaa. Ukkonen tuli kisapaikan päälle kera kaatosateen ja raekuurojen. Ne radat jäivät sitten hyppäämättä kun kisakenttä muuttui järveksi. Harmi homma meille ja muille kisaajille, mutta eihän noista säätiloista voi aina tietää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti