maanantai 24. elokuuta 2015

Niistä loimihaan loikista, viimein!Kuinka vaikeaa voi olla saada yksi video youtubeen? Omaan kysymykseeni vastaten: Todella vaikeaa!
Nyt Mariorin ratavideot loimihaan loikista kuitenkin on saatu ladattua ja pääsen postauksen kirjoittamisen pariin. Toki tätä postausta on myöhästyttänyt muukin kuin video ongelmat, mutta siitä lisää postauksen lopussa.

Loimihaan loikissa oli ensin vuorossa 80cm seura luokka. Ei mitään erikoista kerrottavaa. Yksi ravi rikko, jota en ruvennut väkisin vääntämään laukaksi, vaan otin suosiolla seuraavan ravissa ja nostin siitä laukan. uusintaan päästiin, en edes aikaa ratsastanut, mutta oltiin silti nopeita ja voitettiin! :)Ysikympistä tuli perusradalta 8vp. Rata alkoi hyvin, kakkoselle jätin kaarteessa liikaa yksin, ja sieltä puomi. Kakkoselta oli kaarevalinja kolmoselle joka tuntui olevan monelle vaikea ja kolmonen sitten tuli alas meilläkin.
Tyytyväinen olen kuitenkin, sillä virheet oli muin omia ja Mariori teki hyvää työtä, melko raskaalla pohjallakin.


Niin...niitä muita syitä blogi hiljaisuuteen. Noh, koulussa neljän päivät on yksi aika hyvä syy. toinen hyvä syy on uuden hevosen etsintä. Se kyllä vie mehut, aikaa ja keskittymistä. Nytkin viikonloppuna ratsastin kaksi eri ehdokasta joista toinen vaikutti melkoisen lupaavalta. Lisäksi on liikutettavana Mariori sekä sillä kaverina oleva toinen suokki. Ollaan taas perjantaina menossa ratsastamaan useampi hevonen ja kaiken hyvän lisäksi muhun on iskemässä syysflunssa. Mutta uteliaammille voin kertoa että uutta hevosta emme hommaa ennen kun äiti saa lapin reissunsa käytyä, eli syyskuun alun jälkeen sitten on päätösten aika.

Teiltä lukijoilta ottaisin mielelläni postaus ideoita vastaan, tai kommenttia ylipäätään, ja toki tulen kommentoimaan takaisin jos bloginsa osoitteen jättää mukaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti