lauantai 5. syyskuuta 2015

Esteitä ja baanailuaTänään oli Marsulla vuorossa hyppy päivä, kaverini Tuuli tuli hyppäämään, ja pidin hänelle tunnin. Loppuun menin sitten vielä Mariorilla Radan ja muutaman yksittäisen.
Ihan ensimmäisenä käytiin ottamassa alkukäynnit ja turhat energiat maastossa pois ja tuli itse kokeiltua kuinka kovaa poni menee (minä ratsastan videossa). Ollaan siis Marsun kanssa menossa tässä kuussa laukkalähtöön joten on nyt tullut treenailtua paljon maastossa ja kestävyyskuntoa on nostiskeltu. Mutta eihän siitä mihinkään pääse että Mariorilla on nopea laukka joten laukkakisoille ei ole estettä.


Ennen kuin Tuuli meni selkään otin Mariorilla laukan nostot kentällä jotta se olisi Tuulille kivempi. Meillä oli eilen kouluvalkka joten Mariori taipui heti ihan mukavasti.


Kun Tuuli oli hypännyt tulin vielä itse ottamaan pienen radan (sarja, pysty ja okseri) sekä hiomaan oikeaa kierrosta vielä paremmaksi. Marsu meni 90cm sarjan tosi nätisti ja sujuvasti, tulin sarjan kaksi kertaa ja molemmat sujui todella hyvin.

sarjan 1.


Lisäksi meillä oli 95cm okseri oikeasta kierroksesta ja vaikka se onkin Marsun vaikeampi kierros niin sujui se hyvin ilman epäröintiä tai kolautuksia. Tultiin tämä okseri kerran radassa ja kerran erikseen ja molemmilla kerroilla se meni todella kevyesti ja ilmavasti.

Team Keskittyneet laamat :D


Nyt ei ole estekisoja tiedossa joten on otettu kunnon koulutreeniä ja hypätty vähäisesti, ja muutenkin kun vuoden aktiivisin kisakausi on takana päin niin voi antaa hevosen ja itsensä jo vähän hengähtää. Ja reilun viikon päästä onkin hengähdystauko ohi ja alkaa hevosasioissa tapahtua. Blogiin kerron toki kaiken kun kaikki on varmaa ja uusi hevonen pihassa. :)

1 kommentti :

  1. Moikka! Sut on haastettu! http://unelmientoteuttamista.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html :)

    VastaaPoista