lauantai 11. tammikuuta 2014

Paketteja ja insta kuvia

Oooukkei. Kouluun paluu suju ihan ok. Aamulla oli kurja herätä mut, no kai tähä taas tottuu...

Mut nyt tulin puhuun eilesestä päivästä, no vau... Mutta siis eilen oli aika nice päivä. Todella. Kun koulu loppu ja pitkän matkan jälkeen pääsin bussista ulos, niin suuntasin askeleeni postilaatikolle, niinkun aina kun pääsen ulos bussista. No siinä ei siis ollu mitään erikoista, ei ollut ollu mikään hohdokkain koulupäivä ja tietyistä syistä oli ollut aika v*ttuunnuttava bussi matka. No mä si tietysti avasin postilaatikon ja otin postin ja kävin sen normisti läpi, ja huomasin että siä oli mulle kirje, sellanen iso ja paksuhko. Tsekkasin lähettäjän ja si lähin aika rivakkaan kohti kotia, juoksin melkein koko 500 metrin matkan pysäkiltä kotiin. Avasin paketin, ja se oli just se mitä arvelinkin.

Se oli mun reilu viikko sitten tilaama Gasellit t-paita. Oijoi, taas tuli "mini joulu" kun tuli jotain postipakettia :D Ja itseasiassa tuli toinenkin "mini joulu" koska postin mukana tuli ilmoitus et mun tilaamat kännykän kuoret oli tullu ja lähettiin sitten äitin kanssa niitä hakemaan. Ja nyt on sitten kännykässäkin kuoret.

Oli siis harvinaisen hyvä perjantai eilen. Ratsasteluista sen verran että nyt on ollu aika vähällä, viimeksi ratsin torstaina, ja tänään en ratsinut sään ja sen takia että vatta oli kipee. Mut eiköhän nää ratsastelut yms. normalisoidu kun pääsee taas koulurytmiin mukaan. Kuviakin tulee tulemaan hevosteluista hiukan huonosti olemaan kuvaajan puutteen takia. Mutta onneks mennään kevättä ja valoa kohti. :) Tällasta postausta tällä kertaa. Toivottavasti ei ollu täydellinen riman alitus, vaikkei erikoista aihetta ollutkaan.
Ja niitä insta kuvia viä muutama tähän perään. Niin ja viä, mut löytää instasta nimellä saarajosefiina jos joku haluaa alkaa seurailla. Seuraan yleensä takasin :)7 kommenttia :

 1. Kuinka pitkä koulumatka sulla oon! Meen kattoo sun instan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulumatka on 22 km joka suoraan mentynä taittuisi n.25 minuutissa mutta kun koulubussi kiemurtelee kaiken maailman pikkutiet niin matka venyy 1-1 ja puoleen tuntiin. Ja kiva jos meet :)

   Poista
 2. Nyt vasta lähti tekemältäs piparkakkutalolta henki...... :)

  VastaaPoista
 3. mitä kokoa toi t-paita on? tilaan ite parin tunnin päästä että kerkee blockfestiin mennessä ja leikkelen siitä rennon topin, et varmaan m tai s? :s

  VastaaPoista