torstai 2. tammikuuta 2014

Halusin pahaa oloo pois siirtää, mut se saa kiinni kotiovel enkä voi midii

                               http://www.youtube.com/watch?v=W1q5Y0D6SU8

Tällä postauksella ei oo mitään erikoisempaa tarkoitusta, mutta tuli sellainen olo et haluun tulla kirjoittaan. Loma vetelee viimesiään, ens tiistaina taas kouluun. Yritän tehä teille vielä videopostauksen ennen loman loppua, jos siis haluutte? Teidän päätös lukijat.
Ei ole kyllä mitään fiilistä kouluun paluuseen. Taas vaan koulunpenkille oottaamaan viikonloppua, oottamaan seuraavia lomia, oottamaan kesälomaa. Mikä tässä oikeesti on se idea tässä? Jaa'a en tiedä. Ootan oikeesti vaan sitä kesää. Kaikkee kivaa...Kuusikorpeen taas. Se kun saa tuntee olevansa ns. omiensa kans. Hevosihmisten ympäröimänä. Kisoja ja mahdollisesti sitä et viimein pääsisi Gasellien keikalle.
Mutta ei. Miks pitää elää tällanen väliaika tässä. Tosin kai tää aika nopeeta menee, tää wanna be talvi ja sit kevät. Kohta huomaankin kirjoittavani koulun päätöksestä, pian huomaan kirjoittavani siitä kuusikorven leiristä, pian huomaan taas kirjoittavani loman loppumisesta, pian kirjoitan taas joulusta, ja noiden välissä toivottavasti muustakin, mut silti... aika, aika vaan valuu käsistä ja sitä huomaa toitottavansa itselleen että pitäis tarttua hetkeen, mutta silti, päiviä menee ohi, melkeimpä merkityksettömiä päiviä.
Mikä meistä ihmisistä tekee niin vaateliaita. Miks joka päivä pitäisi tpahtua jotain suurta? Miksei vaan riitä ne pienet ilot mitä elämä meille suo? En tiedä. Tätä voin kysyä lähinnä itseltäni. Miksi pitää odotella kaikkea suurta, ja kokea pettymys kun on odottanut liikoja. Miksei voi nauttia siitä pikkuisesta ilosta mikä kohdalle sattuu, niin ne isommatkin ilot olis oikeesti isompia.
Tässä mäkin taas istun koneella, mun pitäs nukkua, että jaksan huomenna herätä ennen seiskaa, ruokkiin hevoset. Mut ei täs mä vaan istun, kirjoitan blogiin ja valitan.
Ehkä tää on vaan joku joulunjälkeis uusivuosi masennus. Toivotaan niin, ettei blogi vallan mee näin angstin ja valituksen puolelle.
Sekava teksti. Tiedän. Mutta kirjoitin tän itseni takia, vaikka kiva jos tän joku jaksoi lukea.
Ja nii, pistäkää kommenttia sen videopostauksen suhteen. ;)
Öitä!

4 kommenttia :