perjantai 31. tammikuuta 2014

teinijätettä, vaan siks et muut ehti pestä kätensä

VAROITUS! SISÄLTÄÄ AVAUTUMISIA! :D

Vähän kurja fiilis tällä hetkellä, mutta tulin silti jotain päivitteleen ettei tulis hirmusta taukoo.

Rtasasteluista ei oo kerrottavaa. Hevoset käytiin eilen rokottaan joten niille pitää antaa vapaata. Nyt ois sitten aluerokotukset kondiksessa. Ja lupalaskukin tuli tällä viikolla.

Mutta tämä postaus on lähinnä taas sellanen oman mielen purkamis postaus, niin kuin aiemminkin tässä kuussa tullut postaus. Joku saattaa sen etäisesti muistaa. Se käsitteli suurien asioiden odottamista ja elämäänsä tyytymättömyyttä. Tää postaus pyörii lähinnä ton vikan ympärillä, varsinaista aihetta ei ole. Lukee ken jaksaa!

Viime päivinä oon "saanu" kuulla, mikä mussa on vikana. Kaikki mahdolliset hengelliset ja fyysiset viat ja epäkohdat on taidettu tällä viikolla käydä läpi. Oon myös huomannu kuinka mun seura ei oo kelvannu. En nyt haluu siltä kuulostaa että "kyllähän mun pitäs kelvata" vaan tarkoitan sitä, että kun tiedän jo valmiiks ne omat vikani, niin ei niitä tarvis mulle joka hetki olla kertomassa. Siitä sainkin idean tähän postaukseen.
Mua on alkanut ärsyttää että ihmiset ratsastaa nykyään tällä "se oli vaan mun mielipide" lauseella. Okei, okei tulee itsekkin käytettyä tota lausetta, mutta tarkotan sitä että kun jotkut tuntuu ajattelevan voivansa vaikka haukkua toisen pystyyn ja sen jälkeen vaan todeta: se oli vaan mun mielipide. Esimerkiks, voisko toiselle sanoo että, sä oot hirveen näkönen, huono ihminen ja en muuten jaksa sua, ja sitten kuitata aiheuttamansa mielipahan toteemalla loppuun että "se oli vaan mun mielipide".
Ai että nyt ei sitten sais suuttua tai pahoittaa mieltään, onhan jokasella oikeus omaan mielipiteeseen joten eihän siitä voi suuttua. ...Ja paskat sanon minä. Ei kaikkee voi kuitata sillä että se sattu olemaan oma mielipide. Mutta älkää nyt suuttuko tästä mitä mä kirjotin kun täähän oli "vaan mun oma mielipide" . ...huomasko joku muukin sarkasmin?

Sitten tää toinen viikon ärsyke, ihmiset jotka vierittää syyt aina jonkun toisen harteille.
Se on niin ärsyttävää ja lapsellista, että ei voida itse kantaa vähääkään vastuuta. No joo itselläkin ois tässä vielä opittavaa, mutta mä sentään myönnän sen. Sellaisten ihmisten kanssa ei oo kivaa, jotka ei ota omista tekemisistään vastuuta. On ärsyttävää kun on niitä ihmisiä jotka tekee virheen ja laittaa sen seuraukset toisen niskoille, ja pesee itse kätensä kaikesta vastuusta, esimerkkejä tämmösistä riittäis mutten niitä rupea listaamaan.
Kaikista kurjinta kuitenkin on se että nämä toisille syyn viräyttävät ihmiset ovat yleensä sellaisia kuin ovat, koko elämänsä ajan.
No tässä oli vähän syvällisempi postaus, älkää kukaan ottako itteenne, sillä eiköhän meillä kaikilla oo kasvamisen varaa asiassa kun asiassa. :) Kommentia saa antaa.

<3: Saara

4 kommenttia :

  1. Totta puhuit! Kiva jos tekisit postauksen alueluvan hankkimisesta, mm. kävitkö koulutuksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja voisin vaikka joku päivä yrittää ryhdistäytyä ja tehdä. :)

      Poista