lauantai 25. tammikuuta 2014

Shoppailua, paketteja, medihelejä, kuvia...

Nyt voi sanoo että on tapahtunut _kaikkee_...ihan kaikkee!
Keskiviikkona äiti haki mut koulusta ja käytiin mun fysioterapiassa. Sitten kun päästiin sieltä niin äiti kysy, että lähetäänkö käymään ideaparkissa? Ja kyllähän sitä sitten lähettiin kun kerran kysyttiin. No idiksestä löytyi mariinin-siniset Race Marinen collarit ja saman merkkinen ja samaa sarjaa oleva pinkki huppari. Sitten karkkiparkista karkkia. Kynsi juttuja H&M:stä ja hamstereille kaiken näköstä Faunattaresta. Maistoin kans jogurtti jäätelöö. Nam! Kuvia en nyt ostoksista oo jaksanut räpsiä. Ja kotiin tullessa ootti myös iloinen yllätys, mun Gasellit-pipo oli tullu....tosi fanitusta :D!


Tostaina tavalliseen tapaan Virpi tuli meille. Mutta ei ratsittu kun pakkasta oli niin reilusti. Otettiin sitten vähän kuvia, tässä onnistunein joka sitten pääty facen profiilikuvaksi.
Toivottu ku tulehdus, silti viäl tääl

<3 ihanuus <3


Perjantaina sitten olikin muuten tavallinen päivä, mutta illalla menin hakeen rippikoulu nimee nuortenillasta. No siinä nuorten illassa ei sinänsä ollut mitään erikoista. Mutta sen jälkeen vähän ysin jälkeen mentiin äitin kans viälä heseen, kun en oolu ehtiny ennen sitä nuorteniltaa syödä mitään. No oltiin ihan normisti hesellä, mut sit äkkiä kuulu kauheeta huminaa, ja näin kun ulkona lumet pöllys, hesen mainostaulut heilu, ja ulkona olevat penkit lenteli. Ja kyllä, siihen parkkipaikalle hesen eteen oli laskeutunu mediheli, josta nousi ensiapulaukkujen kans jotain miehiä. Vähän matkan päässä oli paloauto. Eli varmaan jotain aika vakavaa kun oli oikeen helikopteri laitettu. Mutta eipä joka päivä tällasta tapahdu...
Todiste aineistoa :D

Tänään nukuin pitkään, ratsin Mariorin ja vein hepat tarhaan ja annoin niille heinät. Kohta meen tekeen tallin ja sitten ratsin Sipsin.
3 kommenttia :