maanantai 2. toukokuuta 2016

Uudet puomit koeajossa


Otsikkokin sen kertoo, eli uudet puomit joista olen maininnutkin jossain postauksessa, ne tulivat viimeviikolla, alkuviikosta maalasin ne ja eilen päästiin koeajamaan. Olihan se kiva hypätä ihan oikeilla puomeille kotonakin.
Me mentiin vinoja linjoja, sarjaa ja harjoitetiin pitkiä lähestymisiä. Noh, Allu olisi saanut olla paremmin kuulolla. Juuri ennen estettä sen sai aina jonkin moiseen kontrolliin mutta esteiden välissä oli aika rallia ja tila meinasi loppua. Toisaalta, tää oli eka kerta pitkään aikaan kun hyppäsin yksin kotona joten sillä saattoi olla asiaan osaa.
Kun oltiin lämmitelty tultiin vähän rataa joka ei oikein lähtenyt sujumaan. Yksittäiset 2-3 esteen tehtävät sujui mutta rata ei vaan meinannu mennä. Lopulta saaatiin rata ihan mukavasti ja se jälkeen otettiin vielä niitä yksittäisiä tehtäviä ongelma kohtiin pureutuen.
Tänään sitte vielä harjoiteltiin sitä laukan kontrollia mini esteillä ja puomi tehtävillä. Vasen kierros alkoi sujua hyvin, mutta oikea laukka takkusi. Monta kertaa nousi väärä, ja sitten kun sain oikean niin takajalat jäi kaarteissa pomppimaan. Pitkän tahkoamisen jälkeen sitten alkoi tulla ihan kunnollistakin oikeaa laukkaa. Allulla varmaan on taas jokin jumi jossain, noh hierojaa peliin jälleen. Huomenna sitten varmaan maastoon käppäilemään, ja ottamaan laukkoja suoralla niin että laukka pääsee oikein kunnolla rullaamaan, eiköhän se siitä.

Torstaina onkin sitten kisat, täytyy toivoa että oikeakin laukka sujuisi niissä paremmin kun on iso kenttä ja näin pois päin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti