torstai 12. toukokuuta 2016

Keskiviikon kotitreenit (video)

Eilen otettiin kentällä muutamat hypyt valmistellen sunnuntain kisoihin. Niin, no alkuun voinkin ilmoittaa. Meidän piti mennä Turun Maljaan mutta mennäänkin nyt monista syistä johtuen sunnuntaina Laaksolle ja hypätään 100 ja 110cm.

Nyt kun ilmoitus asiat on kerrottu niin päästään eilisten treenien purkamiseen postaukseksi. Treenit menivät hyvin ja Allu oli hyvässä vireessä. Olin tehnyt meille kahdeksikko tehtävän niin että vasemmasta tultiin trippeli, suunnan ja laukan vaihdon kautta oikeasta pystylle (eka video). Mentiin tämä tehtävä ensin n. 100cm korkeudella ja sitten tuolla videollakin näkyvällä 110cm korkeudella. Allu oli tosi hyvä ratsastaa molemmilla kierroksilla ja laukat vaihtuivat vaivattomasti.Toisella tehtävällä ensimmäinen este oli trippeli joka olikin kohonnut jo 125cm korkeaksi, tästä jatkettiin meidän sarjalle ja sitten vielä punaiselle pystylle. Jostain syystä punainen pysty ei tullutkaan enää videolle jolle nyt ei toki jälkikäteen mitään voi. No, muutenkin meidän kuvaaminen vähän epäonnistui, ensin meillä nimittäin oli järkkäri mukana mutta olin unohtanut muistikortin joten silläpä ei sitten kuvailtukaan. Videot on siis otettu puhelimella.

Käydäämpä rata kuitenkin läpi. Trippelille päästiin hyvin sisään, vauhtia sen jälkeen oli vähän liikaa, mutta sain kuitenkin Allun kontolliin ennen sarjaa. Sitten tulikin tuo videolta harmillisesti pois jäänyt pysty. Sille meinasi tulla paikka liian lähelle, mutta kerrankin mä tein päätöksiä ja sain Allun lähtemään hyppyyn vähän kauempaa. Normaalisti noissa kohdissa jään vaan odottamaan mitä tapahtuu, mutta nyt osasin ratsastaa ja saatiin oikeasti estettyä puomien putoaminen, eikä vain jälkikäteen mietitty että mitä olisi pitänyt tehdä. Kyllä tuollainen pieni juttu voi vaan saada ratsstajan onnelliseksi. Hevonenkin oli silmin nähden tyytyväinen itseensä. Muutenkin treenit meni hyvin, nekin pätkät jotka eivät videoilla ole!Tällaiset treenit, Mariorin vielä irtojuoksutin Allun hyppelyiden jälkeen. Tästä ei kuitenkaan materiaalia kun ei kädet riittäneet enää kuvaamiseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti