maanantai 12. lokakuuta 2015

Kauden viimeiset aluekilpailut


^Pistäkää mutterista laatdut paremmaksi :)^

Tosiaan kauden viimeiset aluekisat takana, oman kotiseuran kisat ja samalla syksyn ensimmäiset hallikisat. Ja niin, myös Allun ja mun ekat yhteiset kisat, ja Allun ekat kisat Suomessa. Muutamat pienet harkkakisat on vielä tähtäimessä.

No aloitetaan Allun radasta joka oli siis 80cm seuraluokka tyyliarvostelulla. Mitään parhaita pisteitä me ei saatu mutta niitä en lähtenyt hakemaankaan. Hakemaan lähdettiin positiivista kokemusta nuorelle hevoselle, ja se saatiin. Kisatilanne ei selvästikkään ollut Allulle uusi juttu, mutta musta tuntuu sen perusteella miten tiukasti se halusi esteille kurvata ja miten kovaa se halusi mennä että sillä on taidettu ratsastaa enemmän aika luokkia.
Rata oli muuten siistihkö ja tasainen, tiet olisi saaneet olla pidempiä. Muutamasta alkuradan virheestäni se sitten kuittasi tuolla 4. esteen kiellolla, mutta piti mut hyvin selässä ja meni toisella yrityksellä nätisti. Tästä on hyvä jatkaa treenejä.

Mariorilla mentiin jo bravuriksi muodostunut 90cm. Verkan perusteella olisin odottanut puhdasta perusrataa, mutta huolimattomuus puomeista tuli se 4vp. Pari ravirikkoa nähtiin myös, mutta muuten hyvä rata. Ja kuitenkin ekat hallikisat pitkän ulkokauden jälkeen. Olen siis tyytyväinen, sijoituksemme oli 8/15. Paras aika ei uusintaan päässeistä.

Tästä mennään sitten kohti seuraavia kisoja ja pikkuhiljaa täytyisi estevalmennusta alkaa suunnittelemaan, kouluvalkoissahan me jo käydäänkin.

1 kommentti :