tiistai 6. lokakuuta 2015

Esteitä ja syyssäitä

 
Lauantaisia estekuvia normaaleine selostuksineen. Tuliko jollekin muulle dejavu ilmiö? Hei oikeesti, nyt ihmiset antakaa postausideoita, toiveita erinäisistä videoista yms. Lupaan että kommentoin takaisin jokaiselle kommentoijalle jos jätät blogisi osoitteen mukaan. Eks se ois ihan win-win diili?

No nyt siis niihin lauantain estetreeneihin. Mun kaveri Tuuli kävi ratastamassa Mariorilla, eli siis ensin mä menin Mariorilla n. puolet estetreenistä, ja sen jälkeen pidin Tuulille tuntia. Ja kuvia siis sain molemmista hevosista kun kerran kuvaaja oli.



Allun kanssa otettiin ratatreeniä, ollaan nimittäin ilmoittauduttu meidän ekoihin kisoihin, 80cm luokkaan lauantaina. Saa nähdä miten käy, tuttuun maneesin mennään, mutta enhän mä tiedä miten Allu kisoissa käyttäytyy. Meidän tietojen mukaan sillä on Puolassa kilpailtu, mutta ei me sen enempää tiedetä.
Löydettiin muuten Allulle nyt oma satulakin niin ei tarvitse enää Mariorin satulaa käyttää. Käytiin Ypäjällä sovittamassa jotta on sitten oikeasti sopiva. En halua mitään selkä vaivoja.




Varmanpäälle? :D


sarja 1.

Ensin mentiin kaikki esteet matalina yksittäisinä, sitten siirryttiin rataan johon kuului 6 hyppyä.

Kohi sarjan toista.

Lämmittelyä.

Esteen jälkeis kiihdytys :D








 


Lopuksi otettiin vielä vähän korkeampi pysty (110cm)

 

Mariorin sitten verkkailin Tuulille mukavaksi ja otin pienen radan. Intoa Mariorilla oli taas vaikka ja kuinka, mutta eikös estehevosella kuulu sitä poweria olla? :D
Kouluvalkuissa Marsu on tosin alkanut näyttää ihan uusia puolia itsestään, että aiköhän sieltä vielä jotain kuoriudu. :)




Kovaakovaakovaakovaa :D

#arsty

2 kommenttia :

  1. Mielestäni päivä kuvina postaus voisi olla kiva tai joku mielipidepostaus esim. suhr tarkasti kerrottuna oikeanlaisen kuolaimen & suitsien käyttämisestä, sellaista en ole itse ainakaan viellä itse nähnyt toki sellainen voi jossain olla tai vaikka joku päivä kuvina postaus :)

    http://unelmientoteuttamista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistän postaus ehdotukset korvan taakse, joulukuussa voisi vaikka näitä toteutella :)

      Poista