maanantai 26. lokakuuta 2015

Hei me kouluillaan!

Ja hei me kuvattiin kerrankin videomateriaalia koulutreeneistä!Kerrankin saan aikaiseksi kirjoittaa ennen kun koko ratsastuskerrasta on ihan tolkuttomasti aikaa. Allun ja mun eilisistä koulu treeneistä siis postausta ihan videon kera. Video on melko pitkä, mutta ehkä joku sen jaksaa katsoa. Kuviakin kuitenkin otettiin joten ne jotka eivät videosta innostu eivät silti ihan "tyhjin käsin" jää.


Ennen selkään menoa otettiin muutamat ootd-kuvat ja Allu innostui pusutteleen. Saatiimpa ainakin tämmösiä yltiö söpöjä kuvia, hevosen osalta. :D"Pidä sä ohjista nii mää otan tän raipan"


Päivän akenda oli tehdä kouluvalkasta saadut läksyt. Ympyrätyöskentelyä. Sen jälkeen päätin itse koittaa pari pohkeenväistöä ja muutamat laukanvaihdot. Kaikki sujui ihan kivasti. Allu oli tavalliseen tapaansa alkuun vähän tahmea, mutta virkistyi ensimmäisten laukkojen jälkeen.

Videolla näkyy aika hyvin kaikki mitä tehtiin. Toki vain pieninä paloina mutta kuitenkin. Omia virheitä toki löydän montakin, mutta niitä valmennuksissa sitten korjaillaan, joten pliis, ei mitään anonyymi sotaa niin saatan uskaltaa kouluilusta julkaista videoa joskus toistekin.
Laukassa täytyisi oppia pysymään suorassa, mulla on kokoajan tommonen pieni esteistuntaan pyrkimys menossa. Ilman jalustimia menoa tiedossa siis. :D

2 kommenttia :

  1. Saanko udella kuka sua valmentaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käydään Anne Pakarisen kouluvalkoissa kerran 2 viikossa. :)

      Poista