perjantai 1. toukokuuta 2015

Esteitä ja koulua

Postaukseen tulee tosiaan sisältymään kahden päivän kuvat. Eilisen ja tämän päivän, joten kuvia tulee riittämään tässä postauksessa.

Eilen pidettiin estetreeni päivä. Mentiin yksittäisiä parin kolmen esteen tehtäviä ja rataharjoitus. Mariorilla ei tosin mennyt ihan odotetusti. Sillä oli niin paljon energiaa ettei sitä saanut pideltyä oikein millään ja hyppääminen oli yhtä koohotusta. Ja loppuun kun saatiin yksi onnistunut rata, niin äiti oli onnistunut ottamaan kameran tarkennuksen pois päältä. Eli Mariorin hypyistä ei ole yhtään kuvia. Kuvat oli niin utuisia ettei niistä selvää saanut! Mutta ehkei se ole niin suuri menetys sillä pojalla oli eilen energiaa 10 hevosen edestä.

Sipsillä sen sijaan meni tosi hyvin, ja kuviakin on! Viime hyppykertahan ei mennyt ihan putkeen Sipsin kanssa (lue edellinen estepostaus). Tein samoja tehtäviä kun viimeksi että saisin niitä viimeksi epäonnistuneita juttuja sujuvammiksi. Oli meillä myös sarja, jota jouduin oman laskuvirheen takia pidentämään...

Sipsin kanssa meni 8 esteen rata hyvin. Yksi tuli huolimattomuudesta alas. Otettiin sit vielä 5 esteinen "uusinta", jossa ei tippunut mitään. Olen siis tyytyväinen kun tuo viime perjantainen hyppely ei tosiaan sujunut, niin oli mukavaa että nyt sujui! :)




vastavalo :)




Hommattiin Sipsille muuten palaromaani ja oli kyllä joka sentin arvoinen:D! Satula ei oo enää yhtään valunut eteen.


Tänään oli vuorossa ihan perus kevyt koulutuuppaus. Mariorilla haettiin taipumista ympyrällä, ja laukkaa en ottanut. Tyydyin vain hyvään raviin. Vähän oli edelleen semmosella puska putte tuulella, mutta paljon parempi kun eilen!



Sipsillä tehtiin samaa ympyrä harjoitusta ja käynti ravi siirtymisiä, ja ponihan yritti ihan tosissaan tällä kertaa.





Koskakohan se on koulussa mennyt näin kivasti? :D







Ja loppuun vielä pari kuvaa linssilude kissoista ja koirasta.




4 kommenttia :

  1. Oi hyppää tosi kivasti toi heppa! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kuvia ja hieno banneri. Sait just uuden lukijan. Käyhän lukemassa minunkin uutta blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista