lauantai 2. toukokuuta 2015

Pori 90cm ja 2.sija

Eilen tosiaan oli porissa 1-tason seurakisat ja menin siellä molemmilla hevosilla ysikympin. Radat ei olleet kauhean vaikeat, ja kaikki esteet ei tainneet olla ihan ysikympin korkeudella, mutta eipä ne aina ole 2-tason kisoissakaan...


LAITTAKAA LAADUT TÄPÖILLE! :)
Menin Sipsillä toisena lähtijänä ja puhdas perusratahan sieltä tuli, oon tosi tyytyväinen koko rataan, tuolla on esim. tuollainen muuri okseri jonka tyyppinen oli meille viime kisoissa vaikea, niin poni hyppäsi sen ihan ilman mitään ongelmia. Ainoa huono hyppy tuli tuohon sarjan ensimmäiselle.
Ja kun uusinta alkoi niin sain poniin ihan uutta vauhtia mutta hypyt pysyivät silti terävinä. Ja uusinnan aika oli 27s ja jotain, en tarkkaan muista, mutta tuolla uusinta radalla ei ollut ihan hirveästi oikaisu mahdollisuuksia, että ihan hyvin ja toinen sijahan sieltä tuli!

Mariorilla tuli 8vp mutta olen silti tyytyväinen sillä tää oli pojan eka ysikymppi ja jokainenhan voi käydä edellisestä postauksesta lukemaan miten meidän kisoja edeltävät treenit meni.
Mariori meni nytkin aika kovaa, mutta oli helposti ohjailtavissa. Kakkonen tuli alas huolimattomuudesta, ja sarjan toiselle tuli liian kaukaa hyppy ja puomi lähti takajalkojen mukana. Täytyy vaan treenata noita sarjoja kun ne selvästi on marsulle se radan vaikein osio. Mutta ensimmäiseksi ysikympiksi oon tyytyväinen, ja videoltakin näkyy kuinka poika tsemppas noi kolme vikaa ton sarjan jälkeen, tästä on hyvä jatkaa. Mennään pojalla nyt varmaan kotona näitä ysikymppi treenejä mutten ota mitään paineita päästä kisoissa niin korkeaa vielä, hevosen ehdoilla mennään. Siitä kun ei ole hyötyä kenellekään jos yritetään liian korkeaa. Tää 90cm oli hyvä käydä seurakisoissa koittamassa, nää kisat oli todella hyvin järjestetty ja ilmapiiri oli mukava joten näissä oli nyt hyvä ottaa testaus ysikymppiin.


Sipsi nautti kunniakierroksesta täysin siemauksin, vaikka kakkosia oltiinkin niin ekaksi tullut pyysi meitä meneen ekoina, eli ilmeisesti hänen hevosensa innostuu liikaa siitä tai jotain...en tiedä. Mutta joo, Sipsillä oli hauskaa. :D


Huomasiko joku muuten tän meidän satulahuovan? Oon ihan rakastunut tähän Euro-starin kaksiväriseen huopaan, kerää kyllä huomioo radoilla!Pakintokin oli hyödyllinen: kannukset ja hihnat. Mun omat kannukset on niin huonossa hapessa että uusien osto on ollut mielessä, mutta nytpä sain, ja kävipä sattuma että oon itse ajatellut juurikin noita samoja kannuksia hommata. Ja värikin oli tommonen kaikkeen käyvä! :)

Näissä remmeissä oli vielä tämmöiset ihanat pikku blingit.1 kommentti :

  1. Kiva blogi ja hienoja kuvia. Sait minusta uuden lukijan. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista