torstai 14. toukokuuta 2015

Turun Malja, 90cm


Tänään oltiin Sipsin kanssa vetämässä 90cm vasta huomenna virallisesti alkavan Turun Maljan aluekisa päivässä. Arvosteluna oli A.1.0 eli kaikki puhtaan radan saaneet sijoittuivat, ja puhdashan me saatiin, sen voin jo kertoa.

 
Kisat ei kuitenkaan menneet ihan oletetulla tavalla. Artukaisissa oli nimittäin satanut niin paljon vettä että kenttä oli nilkkoihin asti upottava kura löllö. Ponien 80cm luokasta oli jäänyt pois 10(?) ratsukkoa ja omakin luokkani oli puolittunut. Ihmiset olivat nimittäin kentällä käytyään todenneet etteivät siellä hyppää. Videoltakin voi kuulla ja nähdä kuinka märkä se kenttä oli.

Meidän rata meni perus hyvin, osaa esteistä oli laskettu johonkin 75-80senttiin tuon kuraisuuden takia. Pohja oli niin raskas että hevoset väsyi sillä aika nopeasti, ja joidenkin esteiden lähettyviltä se oli sen verran liukas, että pieni madallus ei edes kauheasti tuntunut. Oma kämmi tuli seiskalle kun päästin ponin hyppyyn liian aikaisin, ja sarja jäi myös vähän ahtaaksi, mutta muuten hyvin.



videolta otettu

videolta...

videolta
Olen kyllä olosuhteisiin nähden tyytyväinen rataan, mutta olisin ehkä toivonut vähän muuta näiltä kisoilta. Kyseessä kuitenkin pitkään järjestetty tapahtuma ja tapahtuma josta on ollut jo ihan kiitettävä ennakko hype, niin olisin ehkä vähän "hienompaa" paikkaa odottanut. Mutta tänään näin, ruusuke varastoon täydennystä! :)


Ponistaan ylpeä kuski! :)

1 kommentti :

  1. Tosi kivan oloinen blogi ja hienoja kuvia. Hyvältähän tuo teidän meno näyttää. Jään kyllä seuraamaan blogiasi ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.com

    VastaaPoista