keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ei niin onnistunutta (video)

Joo' o. Mistähän sitä aloittas? Noh, menin Sipsillä eilen esteitä. Menin _todella_ yksinkertaista tehtävää, mutta poni pisti koko homman  ranttaliksi. Se oli ihan jo alkukäynneistä lähtien sen oloinen ettei aio kuunnella tai yrittää sitten tippaakaan. Se laukkasi ihan järkyttävän kovaa kohti estettä ja jos yritit jarruttaa niin se alkoi porskuttaa ravia kuin uransa huipulla oleva lämppäri ravuri! Kaarteet oli myös livia, mutta ei, mennään ulos taipuneena ja heti menee herne nenää, anteeks siis sieraimeen kun yritinkin vähän saada taipumaan. Laukka oli kaikin puolin hirveetä. Ja eniten ärsytti se että mää tiän että se osaa mennä 100 kertaa paremmin, ja sitten en kuitenkaan saa sitä meneen niin hyvin kuin se osaisi.
Mutta jos nyt jotain positiivista yritän löytää, niin itse hypyistä suurin osa oli tosi kivoja. Sillä on hieno hyppy, mutta meidän on pakko  saada ne esteen välit kuntoon, tai alue radoista esimerkiks ei tu tuleen mitään. No valmennus voisi olla paikoillaan.
Mua vaan harmitti kyllä, kun hypättiin pitkästä aikaa (tosin se että viime kerrasta oli melkein kaksi viikkoa, ei varmaan ollut hyvä juttu) ja odotin et ois kivaa, niin ei. Ei sitten tuu mitään. ÄH!
No, tänään meen vaan maastoileen ja tasaan sekä mun että ponin hermoja. Tässä teille video yhdestä tehtävästä...koittakaa kestää! Please?


4 kommenttia :

  1. Videossa näytti ainakin hyvälle!

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi ! Viitsitkö käydä kurkkaamassa: www.emminheppailut.blogspot.com
    Kiva jos liityt lukijaksi!:)

    VastaaPoista