keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ja meitähän ei ole sokerista tehty! (Hyppelyitä)

HUOMIO! Ennen kuin aloitan postauksen niin toivon että kukaan ei tule valittamaan esim. siitä kun hyppään liikaa ja näin. Koska Sipsin viimeisimmistä hyppelyistä on yli viikko aikaa. Ja meen sillä muutenkin paljon enemmän koulua kuin esteitä, mutta kouluilusta en viitsi postata jollei satu olemaan kuvia. Ja muutenkin jos ei ole muuta kuin huonoa sanottavaa, voi asiat pitää ihan omana tietonaan. :)

Sitten postaukseen. Tänään hyppäsin kun oli kaveri kuvaamassa ja nostelemassa. Mentiin aika lyhyt treeni koska satoi, satoi kun päästiin kentälle mutta heti kun päästään takaisin tallille niin sade lakkaa.
Mutta mentiin tollanen 5 esteinen rata ja sitten joitain yksittäisiä esteitä. Sää oli niin huono että ei kauaa viitsinyt vääntää. Ponikin meni jotenkin extra tarkasti että ei tiputtelisi, kaippa sekin halusi äkkiä talliin...:D Kun me päästiin talliin niin laitettiin loimi selkään ja kylmät ponin jalkoihin. Sitten putsailin mun kaverin kanssa suitset ja satulan. Hoidettiin hepat ja sitten sisälle lämmitteleen, koska mulla ainakin oli ratsihousut aivan märät...

Kuvistakaan ei tulut kovin hyviä koska sade haittasi kuvaamista. Mutta pari hieman epäselvää kuvaa tuli esteistä, ja laitan ne nyt tähän kuitenkin. Ja sitten videoa jossa rata ja yksittäinen 80-90 okseri.
Meitä ei oo sokerista tehty! Kastuneet mutta onnistuneet... :D

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jep. :D Hyviä siitä kun ei ole tekijänoikeus rajoituksia. :)

   Poista
 2. Olen haastanut sinut blogissani, olisi kiva jos tekisit haasteen! :)

  http://mylife-whithorses.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ei nii, mil teit ton bannerin ? ja mistä sait ulko asun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin tein pickmonkeyllä ja ulkoasu on bloggerin omista perus valikoimista :)

   Poista