sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Vihdoin ja viimein kuvia!

Musta tuntuu että siiä kun oon postannut blogiin kouluratsastus (tai estekkään) kuvia. Nyt niitä kuitenkin on luvassa, sillä äiti suostui lähtemään kuvaamaan mua ja Allua. Viimein kuvamateriaalia niiden iän ikuisten valmennuspostaus +video postausten väliin. Näin talvi aikaan on vaan tosi vaikea saada ketään kuvaamaan paitsi noita valmennuksia joissa äiti pystyy kuvaamaan. Mutta ne postaukset on valitettavan saman kaltaisia. Maneesissa kun ei meidän kuvauskalustolla edes kannata koittaa kuvia, ja videoita ei oikein voi kuvata kuin sieltä katsomosta, joten videoistakaan ei saa väsättyä niin mielenkiintoista kokonaisuutta kuin jos ne olisivat kuvattu monesta kuvakulmasta.



Mutta nyt, nyt on vaihtelua valmennuspostausten keskelle. Allu palasi tänään rokotuslomalta treeniin, ja käytiin vetämässä kevyehkö koulu vääntö pellolla. Pellolla siksi, että täällä on pakkasta ja lunta, mutta lunta melko vähän. Joten, kenttä on pikkuisen kova. Se jäi kyllä ihan hyvään kuntoon että eiköhän se siitä kun saadaan lunta vähän lisää, mutta toistaiseksi menen mieluummin pellolle.



Mun oletukseni oli, että Allu olisi ihan pöhlö koska loma, kylmenneet ilmat ja pellolle pääseminen loogisesti saattaisi sellaista aiheuttaa, mutta ei. Se kuunteli tosi hyvin mitä mä pyysin, ja oli alkuun mieluummin tahmea, mutta vertyi nopeasti. Tehtiin ympyrällä ravityöskentelyä. Tosiaan melko rennosti sillä lomaa on ollut. Ei liene edes tarvetta sanoa että meni hyvin. Mun mielestä se kyllä näkyy noista kuvistakin.  Lopuun poika saikin sitten ikään kuin palkkioksi laukkailla pidemmällä ohjalla peltoa ympäri. Kyllähän se sitten menikin, korvat hörössä isoa pehmeää laukkaa. Jäi ihan super hyvä fiilis!



Se on hieno! :O
Nyt täytyy vain toivoa että tulee kentän kunnossapidon kannalta hyvä talvi. Toistaiseksi ainakin näyttää lupaavalta, muta eipä tähän Suomen säähän voi ihan aina luottaa.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti