maanantai 22. toukokuuta 2017

Torstaitreenejä

Oops! Tän postauksen kirjoitus vähän venyi, ja muistikuvatkin jo treeneistä vähän huonot, mutta yritetäänpä nyt jotain raapusta ylös.

Tosiaan, torstaina tehtiin rataa, ja tiukkoja käännöksiä. Myös Allulle aika vaikeita linjoja, mutta sehän on vain hyvä, eivät ne helpoiksikaan muutu jollei niitä treenaa. Muutama kielto otettiin yhdelle ja samalle esteelle, ei siksi että esteessä olisi ollut mitään erikoista, vaan siksi että tie oli niin haastava että hevonen jäi venkuralle, mutta kyllä se fiilis olikin sitten hyvä kun vaikeakin linja saatiin sujumaan. Muuten esteissä ei ongelmaa ollut, kierrokset välillä kasvoi, mutta ei muuta. A oli hyvin menossa. Loppuun tulemamme rata oli korkeuksiltaan 105-125cm, sekalainen seurakunta eri kokoisia esteitä, ja ratahan meni siis hyvin.


Viikonlopun aikana treenailin Allua itsenäisesti, lauantaina meillä oli ravin työstö päivä ja sunnuntaina laukan työstö päivä. Molemmat päivät sujuivat mainiosti, ja tänään onkin vuorossa Mikon estetreenit, ja keskiviikkona kotikisat illalla.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti