sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Monen sattumuksen summa

On se...on se hevosurheilu hienoa juu. Ajellappa melkein kolme tuntia järvenpäähän ottamaan hylky, ja toteamaan oma tyhmyytensä. Tosiaan otettiin perjantain kisoista hylsy. Kamalaa oli, hevonen vain juoksi alta pois, oli kärttyinen, pukitteli, ties mitä epä Allumaista ja kyllähän se syykin sieltä selvisi. Nimittäin eilen kävi Allulla hieroja ja pojalle tehtiin faskiamanipulaatio.

Ennen hoitoa kartoitettiin tietenkin kipupisteet joita oli PALJON! Ja kipeät paikat kans oli tosi kipeitä. Ei ole siis ollut ihme että poika on ollut huono ratsastaa viimeaikoina ja että kaikki on kiukuttanut. Sillä on täytynyt olla todella tukala olo. Peräpäässä kaikki trigger pisteet oli ihan kipeinä. Edestä A oli ok, ja ainakin sitä on kuulemma lihasten perusteella ratsastettu pehmeällä kädellä. Tosiaan, pisteitä jäi myös hoitamatta sillä kaikkea ei voi ottaa kerralla, tulisi liikaa. Mutta kuukauden päästä jatketaan taas liikeratojen korjailua. Monien asioiden summahan nuo jumit on. Mutta nyt asiat oikein kulminoitui huonoon satulaan. Se oli piste iin päälle. Liika on liikaa.


Huomenna metsästetään uutta satulaa. Toivoa sopii että tää tästä taas. Että päästään Ainon kisoista yli, ottamaan pian uusi startti ettei jää asiat takaraivoon. Eiköhän se Allukin siitä aukea nyt kun on hyvä ammattilainen löytynyt häntä hoitamaan.

1 kommentti :

  1. Toivottavasti löydätte nopsaan uuden satulan ja pääsette jatkamaan treeniä normaalisti!

    VastaaPoista