torstai 1. joulukuuta 2016

Winter wonderland

Purampa teille nyt eiliset kuvailut, ja samalla saadaan mukavasti kuvia siivittämään arkikuulumisia sisältävää postausta. Lopussa myös kyssäri teille lukijoille.

Tämä viikko on ollut melko tavallinen tähän saakka. Tiistaina oltiin valmennuksessa, ja siitä tulenee oma postauksensa joten ei sotketa sitä tähän postaukseen. Muuten on treenailtu normisti. Eilen meni useampi tunti kentän huoltoon, mutta se kannatti. Nyt on kenttä semmoisessa kunnossa että joka askellaji onnistuu.Ensi viikko tuleekin olemaan vähän kiireisehkö, maanantaina on ohjelmassa reissu Ypäjälle. Käydään satulakorjaamolla tarkistuttamassa Allun satula. Viimeksi käytiin elokuun alussa, mutta nuoren hevosen selkähän ehtii 4 kuukaudessa muuttua paljon, joten asia on hyvä käydä tsekkaamassa ennen kuin mitään "oireita" ilmaantuu.
Keskiviikkona vuorossa onkin Teivon reissu. Molemmat hepat menevät klinikka käynnille. Allu vuosi tarkastukseen, eli taivutukset tiedossa, ja tarvittaessa kuvat jos jotain ilmenee, mutta ei sillä kyllä ole mitään ollut joten en usko että kuvia tarvitaan. Toivottavasti ainakaan ei tarvita.

Mariori taas kuvataan sillä taivutuksista ei olla saatu mitään irti. Mariori on taas silloin tällöin ontunut, ei pahasti mutta vähän. Nyt ei ole taas ontunut, tosin on ollut ratsastamattakin 1,5kk. Nyt täytyisi taas vähän liikutella ennen klinikalle menoa ja katsoa mitä jalat sanoo. Kavioruston luutumasta on epäilys, ja kun on nuo kesän oudot ongelmatkin niin kuvaaminen on varmasti paras vaihtoehto tässä kohtaa. Selvyys olisi kiva saada, ja tietää mitä voi tai ei voi tehdä.Ja sitten se kysymys teille lukijoille. Olisiko kiinostusta videopostaukseen viikonlopulta? Kuvaaja olisi saatavilla, kerrankin.
2 kommenttia :