tiistai 29. marraskuuta 2016

Tampereella kisoissa

Sunnuntaina päätettiin meidän kisakausi Tampereelle 3-tason kisoihin, tosin 2-tason luokkaan, mutta kuitenkin. Menimme pitkästä aikaa metrin, ja olin kyllä oikeesti tosi tyytyväinen hevoseen.

Käydään vaikka rata este esteeltä läpi, voitte katsoa videon ennen tai jälkeen teksti osuuden. Rata tosiaan ei ollut mikään vaikein, mutta koska meillä ei tuo meno ole aina sitä varminta ollut näiden viime kuukausien aikana niin olin vähän varauksellisin mielin. No, 1. okseri, ei ongelmaa hyvä sisään hyppy. 2-3 linja, askeleet osui, hyvät hypyt. Neloselle tiukka tie, mutta ei ongelmaa, hyvä paikka ja puhdas hyppy. Viitoselle pitkä lähestyminen ja sekin ilman ongelmaa. Kutoselle liikaa pohkeella joten puomi mukaan, ihan oma moka. No sitten meni omat plasmat sekasin seiskalle ja ratsastin linjan 6-7 niin huonosti ettei hyvään paikkaan ollut mahdollisuuttakaan. No, sain kuitenkin itseni kerättyä ja tehtiin tosi hyvä sarja 8 a-b. Uusintaan ei päästy kun menin tuon linjan möhlimään, mutta en voisi olla enempää tyytyväinen kun tehtiin kielloton rata.


Ehkä tää tästä vielä, välillä on ollut usko tekemiseen lujilla, ja tulee varmasti vielä olemaankin. Talven aikana meillä on paljon työtä tehtävänä, niin teknisissä asioissa kuin ihan yhteisen sävelen löytämisessä ja maastakäsittelyssäkin. Jotain maastkäsittely kurssia olen talvi kuukausille ajatellut. Kun tuntuu että maastakäsittelyä haluaisin parantaa. Haluisin siitä hevosesta "osan mua". Tiedä onnistuuko se koskaan, Sipsin jälkeen vaatimukset on kovat, se oli mulle semmonen johon pystyi luottamaan 101%. Haluisin Allustakin semmoisen. Aika näyttää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti