keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Kaiken keskellä mekin eletään arkea

Kuten otsikkokin kertoo, meilläkin on arkea. Nyt on ollut puhetta siitä että monet bloggaaja kertovat vain valmennuksista, kisoista ja tällaisista isommista asioista. Perus arjesta jää kertomatta. Tunnistan itseni joukosta. Syitä siihen miksi tulee kerrottua vain noista valkoista ja kisoista on monia. Syy ei tosin ole se etteikö me muuta tehtäisi kun säntäillä kopin kanssa pitkin maailmaa. Me tehdään paljonkin muuta, ja kesällä tästä muusta tuli kerrottua enemmän. Siihen on yksi hyvä syy, kuvaajan puute. Tuntuu kurjalta postata jotain kotitreenailuitansa ilman kuvan kuvaa tai videon videota. Valmennuksissa on aina joku mukana, joten kuvia on helppo saada.Nyt kuitenkin yritän ryhdistäytyä, ja kertoa vähän mitä me näin talven tulon kynnyksellä ollaan kotona puuhailtu. Postauksen tosin saa kuvittaa Tarhassa napatut kuvat, koska niinkuin jo sanoin, en ole ketään saanut kuvaamaan ratsastelujani.


Tällä viikolla olen ratsastellut toistaiseksi vain Allulla. Maanantaina ratsastelin sen kotona sileällä. Jos saa sanoa suoraan niin hermot meinasi mennä. Ihme säntäilyä koko ratsastus. Johtunee kylmenevistä ilmoista, sillä molemmat ovat olleet enemmän tai vähemmän pöllöpäitä viime päivinä. Maanataina hettiin myös allun uusi loimi postista. Bucsin 150g kevyttoppaloimi. Oiva syystakki näille keleille. Punnaisena tottakai, kerrankin kun oli jokin muukin vaihtoehto tarjolla kuin sininen tai ruskea.


Tiistaina eli eilen oltiin Allun kanssa valkassa, mutta siitä tulee ihan oma postauksensa. Tänään on tähän mennessä saatu nelijalkaiset tarhaan ja kenttä suolattua. Ollaan nyt äitin kanssa mietitty miten saataisiin pidettyä kenttä mahdollisimman käyttökuntoisena koko talven. Vaikka me ahkerasti käydäänkin maneesilla, niin ei se muutama ratsastus viikossa riitä. Toki nyt kun en ole koulussa, ehdin ratsastaa päivän näöllä maastossa tai pellolla. Ja tykkäänkin peltoilusta hankikeleillä. Sinä kasvaa hevosen lihaskunto lumessa tarpoessa ja tilaa on tarpeeksi. Mutta kyllä sitä silti olisi kiva pystyä menemään kentälläkin, siinä on kuitenkin valot ja kaikki, joten voi mennä mihin aikaan hyvänsä. Talvella kun se valoinen aika on niin lyhyt ja itse tykkään ratsastaa vasta illalla ja jättää hikiset hevoset lämpimään talliin, mieluummin kuin lykätä takaisin pakkaseen.


Talvesta takaisin tähän hetkeen, huomenna on Allulla taas läpiratsastus päivä, kun Maija ratsastaa sen. Samalla kopin vedolla otetaan varmaankin taas Mariori mukaan ja meen sillä taas jotain omiani samaan aikaan kun Allua ratsutetaan.

Aloitin jouluvalorumban vähän etuajassa. Rakensin vanhoista aitatolpista tommoset tikkaat ja koristelin valonauhalla.
Niin, ja on mun pitänyt mainostaa myös yt kanavaanikin (KLICK)! Alla pari esimerkkiä, jos kiinnostuit niin käy toki tilaamaan niin pysyy into yllä.
Haluaisitteko jatkossakin enemmän arkisia postauksia valmennus ja kisa juttujen vastapainoksi?

1 kommentti :

  1. Näitä enemmän! Esim. Aamutalleja tai iltatalleja?☺

    VastaaPoista