perjantai 24. kesäkuuta 2016

Maastoilua, kouluilua, tiimivaatteita...

Takajalat saatiin ainakin kivasti alle!

Vihdoin postaan nämä kuvat, jotka itseasiassa on otettu jo maanantaina, mutta useista syistä ehdin vasta nyt ne postaamaan. Noh, parempi nyt kun ei koskaan.
Maanantaina me siis kouluilimme Mariorin kanssa. Aika rennosti tosin otettiin, kuitenkin ollut kisat viikonloppuna ja näin pois päin. Keskityin lähinnä taivuttelemaan Marioria, sekä saamaan kaikkia askellajeja helposti säädeltäviksi sekä ,uotoa enemmän eteen ja alas. Mariori kun helposti jä juokksemaan pää taivaissa. Ohjastuntuman pidin melko kevyenä ja ohjaspituuden melko pitkänä. Lähdettiin siis hakemaan rentoutta, ilman sen kummempaa funktiota peräänannoista sun muista.


Alkuravien jälkeen lähdettiin työstämään ravia ympyrällä, ja kun sain ravin hyväksi ja säädeltäväksi aloin laukata. Laukka meni pätkittäin hyvin, tätkittäin huonommin, mutta jopa laukkaan saatiin vähän sävyjä.

Suorat ranteet vois olla ihan kova sana...


Eihän se laukassa oikein muotoa osaa hakea, mutta se ei ollutkaan tässä tarkoitus. Tarkoituksena oli hakea tasapainoa ja säädeltävyyttä, ja sitä paikoin saatiinkin.Lopuksi me tehtiin etuosakäännöksiä, ja ne sujuivat ihan ok. Välillä poikaa rupesi ärsyttämään kun kaikki neljä jalkaa ei totellut niinkuin pitäisi, mutta kyllä me onnistuneitakin käännöksiä saatiin aikaiseksi.Allun kanssa käytiinkin sitten ihan maastoilemassa kevyesti. Tämä oli siis hierontaa eli tiistaita edeltävä päivä. Ennen lähtöä kuvattiin meidän uusia tiimihuppareita, joita tilattiin siis minulle, äidille ja meidän kahdelle kisagroomille. Tekstit, kuvat yms. olen suunnitellut täysin itse. Mielestäni näistä tuli aika kivat!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti