keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Katsaus Osaran kilpailuihin

Olimme siis Osaralla sunnuntaina, niinkuin joku on saattanutkin esimerkiksi istagramista huomata. Nyt katsaukset luokkiin, melko tiivistetysti mutta kuitenkin.

Mariorin 80cm meni hyvin, se oli verkassa hyvä ja radalla vielä parempi. Se ei radalla edes kolauttanut esteisiin, vaan kaikki sujui täysin ongelmitta, tosin olihan rata aika pieni joten ei se kauheasti poikaa haastanut. Uuusintaan päästiin, mentiin kovaa, tehtiin ihan hyvä uusinta aika. Näin me sitten sijoituimme kolmansiksi tässä luokassa.

Allun 80cm, alkoi vähän huonosti. Verkka oli nimittäin maneesissa ja kisakentän se näki ensimmäisen kerran vasta kun lähdettiin suoritukseen. Näin ollen ykköselle tuli kielto. Allu jäi katsomaan tuomarinpöytää, ja ensimmäinen este tuli puskista. Uudella yrittämällä mentiin kuitenkin yli ja loppu rata sujui ongelmitta. Kasikympin jälkeen mietin jatkanko allulla metriin, sillä kenttä oli melko pehmeä ja raskas. Päätinkin katsa millainen se olisi metrin verkassa.Palattiin Allun kanssa maneesille verryttelemään, ja hypättiin 110cm okseri. Tulin siihen tulokseen että kyllä me siihen metriin lähdetään. Se sujuikin sitten ihan hyvin. Este numero 3 ja 6 joka siis oli yksi ja sama este tuli meiltä alas. Tuolle esteelle oli vaikea päästä hyvin, ja muillaki tuntui olevan sille lähestyminen vaikeaa. En tiedä oliko se jotenkin pehmeämmällä kohdalla, sillä tuntui että kun yritti ponnistaa niin jäi kentän pohjaan kiinni ja hyppy muuttui laakeaksi. Tulos oli siis 8vp perusradalta, mutta olin ihan tyytyväinen. Nämä olivat kuitenkin ensimmäiset kisat ypäjän jälkeen, ja ainoa tvoite oli ettei tulisi hylkyä, se toteutui.

Mariori taas oli metrin varkassa ihan huippu. Radalla tuli pari täpärää kolausta mutta esteet pysyi kannattimilla. Päästiin uusintaan, vedettiin se täysillä ja arvatkaas mitä...me voitettiin koko luokka! Kyllä, puhdas metri ja nopein aika. Meidän uusinta aika oli 37.05 ja se oli 7 sekuntia kakkoseksi tullutta parempi. Oli se aika upee fiilis kun me luokan viimeisinä lähtiöina voitetaan. Maalinn päästyämme tuomari vain tokaisi että "näin saapui maaliin luokan voittaja".Kaikin puolin siis hyvä kisapäivä. Allulla päästiin taas kisaamisen makuun, ja Mariori sijoittui kahdeessa luokassa. Seuraavan kerran kisataan tänä lauantaina Allun kanssa hyvinkään Meets Balm Beach:ssa ja koitetan taas sitä kymppiäkin. Sunnuntaina me mennään Mariorin kanssa kummajisiin joissa luokkina 90 ja 100cm, toivotaan että pojalla on samanlainen draivi päällä. Mielin myös viedä Mariorin ensiviikolla Tampereelle kansallisiin suokkiluokkiin...:)

Kolmas sija ja voitto sai hymyilemään!

2 kommenttia :

  1. Onnea paljon sijoituksista! :)
    Toivotaan, että teillä alkaa nämä kisat sujumaan nyt hyvin molempien kanssa.

    saarusti.blogspot.com

    VastaaPoista