keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kotitreenejä


Koulukiireideni takia ehdin vasta nyt postaamaan kuvia viimelauantain koti treenailuista, ja nytkin ehdin kirjoitella vain pintariipaisun, onneksi kuvia on paljon!

Päätin tehdä viimeviikon koulu ja estevalmennuksen tehtävistä yhdistelmä treenin. Ohjelmassa oli puomit voltilla, eli puomit olivat viuhkan muotoisena ja ne piti ratsastaa voltilla. Tämä tehtävä oli torstain estevalkassa. Sen jälkeen kun hevonen oli saatu kuuntelemaan voltilla (tehtiin voltteja kunnes saatiin se "the voltti") jatkettiin ympyrällä, nostettiin laukka ja mentiin kavaletti. Tadaa, siirtymis harjoitukset samassa paketissa.

Kuten kuvista saattaa huomata, tämä tehtävä sujui molemmilla hyvin. Molemmat alkoivat taipua ja hakea pyöreyttä, puomit saivat käyttämään jalkoja kunnolla ja kavaletti piti mielen virkeänä. Todella hyvä tehtävä suosittelen testaamaan!
Huomenna onkin taas estevalkan vuoro, mutta valitettavasti jo nyt tiedän etten saa kuvaajaa, arki-illat on sinänsä vaikeita, kukaan ei ehdi. Mutta saatan silti tulla kertoilemaan miten valkka meni.

Onko teillä lukijoilla toiveita joulun suhteen, jotain erikoista blogiin kenties?

2 kommenttia :