lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pori, 80 ja 90cm

Pakko heti alkuun todeta että nää kisat meni loistavasti! Mariorilla 80cm, puhdas, sija 3. Sipsillä 6vp ysikympin uusinnasta ja 5. sija.


Eli radathan ei olleet helpot, mariorin luokassa parikymmentä osallistujaa ja vain 5, siis vain 5 sai täysin puhtaan radan, ja Mariori kuului näihin viiteen. Aika oli pojalla 29,62. Verkassa meinasi lähteä käsistä ja olin varma että menee ihan päin honkia, mutta poika päättikin yllättää positiivisesti. Ja pakkohan se on myöntää että on se nopea!

Sipsin luokassa taas oli tasan 17 lähtijää. Kuusi sai hylyn, ja vain viisi näistä 17 pääsi uusintaan. Ja tuolla oli todellakin paljon parempaa porukkaa kun me. Eli radat oli ilmeisesti "vähän" hankalat. Sipsillä uusinnan kolmannella meinasin tulla alas kun tuli kielto, mutta poni vetäs pään äkkiä ylös etten tippuisi. Aika ihana :)! No siitä sitten 4vp ja enimmäis ajan ylityksestä 2vp kun väkisin tohon vähän tuhraantui aikaa että pääsin taas menoon mukaan. Mutta sika hyvin silti! Eka ysikymppi tällä kaudella ja kun miettii tota hylkyjen määrää ja sitä että kuulun siihen uusintaan päässeeseen viiteen ratsukkoon niin hyvinhän se meni. Olin sijoituksesta tosi yllättynyt. Me oltais ihan hyvin voitu olla yksi niistä hylyn saajista, mutta poni oli hyvässä vireessä. Kielto oli enemmän omaa mokaa, napakammin olisin saanut sille esteelle tulla. Tästä kelpaa kuitenkin jatkaa hyvällä mielellä eteenpäin, molemmilla hevosilla. Vaikkakin vasta ensi kuussa luultavasti seuraavan kerran kilpaillaan.

Sipsin radan päälle pistin musiikin koska äidin selitys oli jotain niin jäätävää etten sitä tänne halua laittaa. Vaikka sinänsä hauskaa kun joku yleisöstä päivitteli että on ne taitavia kun ei tosta tipu.Loppuun vielä torstailta hyppy kuvia joita en aiemmin ehtinyt postailla. En näistä nyt sen enempää ala kertoa, muuta kun että oli hyvät treenit.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti