sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Varsa 80cm, 21.3

Todella hyvin menneet kisat takana! Menin molemmilla hevosilla kasikympit, Sipsillä puhdas rata, ja puhdas uusinta sekä kuudes sija, Mariorilla perusradalta 12vp. Alempana molemmista hevosista vielä erikseen mietintää, mutta tähän väliin video radoista.Sipsin kanssa päästiin verkkaamaan myöhässä, ja muut oli jo vetäneet vasemman kierroksen verkan, eli suoraan oikeeseen, pari hyppyä ja sillä selvä. Radalla tuli muutama ei niin kaunis hyppy, kun en tosiaan ollut sitä ponia kunnolla ehtinyt verkata.
Siitä huolimatta päästiin perusradalta uusintaan, ja uusinnassa vedettiin ihan kohtuu hyvä aika 32,21 muistaakseni. Kyllä ylpeä sai olla toisesta kun niin surkealla verkalla veti 0 radat! :)

Mariorilla verkka meni ihan Super hyvin! Ei koskaan oo mennyt niin hyvin. Mutta radalle sitten vähän kerkesi jäähtyä. Eli oltiin verkka ryhmän vikat hyppääjät ja Mariorilla tahtoo vähän vaikuttaa se ettei pääse heti radalle. Juoksevat verkat on sille parempi vaihtoehto.
Ykkös este tuli alas, sarjan eka ja sitten 6. pysty. Kaikki puhtaasti menneet hypyt kylläkin oli tosi hyviä!
Syy miksi kuitenkin olen tyytyväinen Mariorinkin rataan oli se, että poika yritti, se ei sählännyt vaan se oikeasti yritti. Mariori on vielä niin alussa, vielä niin projekti että kisa tilanteet on sille vielä vähän hankalia ja lisäksi sairastelun takia viimevuonna me ei ees kamalasti kilpailemaan päästy. Ja ne hypyt mitkä oli puhtaita meni hyvin. Toi eka este on pojalle jonkun asteen kompastuskivi, mutta hei, se paranee vaan sillä että menee kisoja, tekee kisoista hevoselle rutiinia. Sarjat on mys pojalle vielä hiukan vaikeita hahmottaa, varsinkin jos niissä on ekana okseri, mutta tämäkin korjaantuu vaan menemällä ja tekemällä, ja viimeinen pysty oli huolimattomuus virhe.
Tän vuoden ensimmäinen kasikymppi pojalla, ei hylkyä, ei kieltoja...ja alla hevonen joka yrittää parhaansa. Tästä on hyvä jatkaa, kun tietää mitä treenata. Mun ja mariorin pitää vaan löytää se yhteinen sävel, vaikka se on ollut meillä jo suhko pitkään, olen vasta lähiaikoina alkanut oikeasti innostumaan sen kanssa treenaamisesta. Eli treeniä, treeniä ja vielä vähän treeniä niin siitä tulee vielä hieno estehepo. Vauhtia ja intoa on tarpeeksi hyviin aikoihin, enää puuttuu tekniikan hieominen!

3 kommenttia :