tiistai 17. maaliskuuta 2015

Estevalkka 15.3

Tosiaan sunnuntaina oltiin valmennuksessa mutta videon sain latailtua vasta tänään.Mariorilla olin ensimmäistä kertaa kodin ulkopuolella valkassa ja meni paremmin kun uskalsin edes odottaa! Alkuverkoissa oli vaikeuksia taipumisen kanssa, ja muut hevosetkin olivat taas niin kiinnostavia että... Mutta valmentajan hyvillä ohjeilla pika alkoi kuuntelemaan! Osittain hypyt oli jotain sinne päin, mutta loppua kohden poika alkoi keskittyä jo paremmin.
Saatiin sellaista kommenttia että Mariorilla on raaka mutta hyvä laukka, ja että mun pitää vaan alkaa vaatia siltä laukkaa, ei siis enää radalla vapauksia rikkoa raville vaan laukkaa pitää puskea läpi niin se alkaa siitä sitten sujua.
Sipsin kanssa sitten vasta hyvin menikin! Poni oli tosi hyvällä motivaatiolla menossa! Ja oikeastaan kaikki virheet mitä tuli johtui kuskista. Kerran mentiin ohitse esteestä (viimeinen rata) kun unohdin itse radan :'D.
Mutta miniaskeleet ennen estettä on vähentynyt, ei kieltoja ja vain kerran puomi alas. Valmentajakin sanoi että ois ihan kun eri poni alla, kun mitä parissa viime valkassa. Sain muutaman hyvän vinkin tasapainottamiseen ja näin. Näillä vinkeillä jaksaa kyllä taas suunnitella seuraavia kisoja yms. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti