keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kolmen hepan liikutukset

Tosiaan sunnuntaina omien lisäksi liikuttelin myös kaverini heppaa Marttaa joka blogissa on aiemminkin esiintynyt. Nyt vasta postausta mutta parempi nyt kun ei ollenkaan.

Ensiksi liikutin Martan jonka hain meidän kentälle (asustelee meiltä parin kilsan päässä). Mentiin innareita ja ne sujui Martalta tosi kivasti. Muutaman kerran joku kolahti alas mutta pienellä skarpilla meni seuraavalla kerralla puhtaasti. Martta oli tosi innokas koska ilmeisesti esteistä oli ollut hieman taukoa. Mutta parempi innokas ja motivoitunut hevonen kun laiska ja motivaatioton.

Huomasi myös kuinka itselle teki hyvää mennä noin erirakenteisella hepalla kun mitä omat on. Istunta kiittää kun tulee ratsuihin vaihtelua. Näillä näkymin myös tällä viikolla Marttaa liikuttelen. Katsotaan saadaanko postaustakin pystyyn. :)








Sipsillä mentiin samoja juttuja. Sillä vaan ei oikein sujunut. Sen kanssa on aina ollut innarit sellaisia että jos haluaa itselleen epäonnistuneen olon niin niitä kannattaa mennä. Toisaalat radoilla Sipsi pelastaa ja hyppää ihan omistuisiin paikkoihin ja askeliin osuvia esteitä ja ne on 90 senttisiä, joten hassua kun noi innarit on niin vaikeita. Mutta kyllä muutenkin meillä on mennyt esteet nyt vähän huonommin, mutta koulu on taas sujunut upeesti, valehtelematta paremmin kuin koskaan! Huonosti sujuvat esteet johtuvat ehkä siitä että meidän hallikisakausi alko tosi huonosti, ja sen takia nyt kotonakin junnaa. En tiedä. Mutta joitain hyviäkin pätkiä tuli ja niistä kuvia alhaalla.








Mariorille innarit taas on helppoja ja sen taas huomasi ja huomaa kuvistakin.



5 kommenttia :