torstai 24. heinäkuuta 2014

Estepostausta keskiviikostaEilen tosiaan hypittiin, mutta postaus tulee vasta tänään koska hypittiin illalla niin en enää yöllä ruvennut kirjoittelemaan.

 
 
Sipsillä treenailin sillä ajatuksella että mennään kisoihin sunnuntaina. Joten mentiin ysikymppiä kuuden esteen rataa ja yksittäisiä.  Rataan kuului kaksi okseria ja kahden pystyn sarja. Okserit tultiin kerran ja sarja kaksi eli kerran molemmista suunnista. Rata meni melko tuurilla läpi sillä poni kaahotti. (tosin Sipsillä vauhti on vaan positiivinen asia) Radan jälkeen tultiin vielä yksittäisiä ja sainkin laukan pieneksi, pyöriväksi ja helposti säädeltäväksi. Tämä kaikki sillä että otin ulkoavut käyttöön ja nostin ponin pään ylös. Toi täytyy kisoissakin muistaa, ottaa verkassa jo kerran hiukan ronskimmin ulko-ohjalla ja -pohkeella ja sen jälkeen monta puolipidätettä ja tasainen tuntuma.
 
 

Voi jalkajalkajalka
Tässä ei sentään jalka seikkaile, no onneks meidän hepat ei ota kovin herkästi jalasta nokkiinsa.
 
 
 
 
Äiti halus et poistan sen naaman kuvasta :D
 Sitten Mariorilla mentiin aika samaa hommaa, mutten mennyt samaa rataa. Pojalla otin vähän rennommin kun ei kisojakaan ole hetkeen sillä tiedossa.Tää oli ihan jäätävä loikka, oli pakko sutata naama, kun ilmeeni oli...noh, yllättynyt.

Tää on mun lemppari näistä kuvista. :)

 Tosiaan, sunnuntaina mennään Sipsillä taas ysikymppiin, ja mitään erityis odotuksia ei ole. Jos saan laukan sellaiseksi kuin eilen niin voihan se mennä hyvinkin. :)

4 kommenttia :

 1. Ompa hienoja kuvia! Tuli vaan mieleeni mikset mene kahta luokkaa kisoissa vaikka 80 ja 90? Vai onko niin että 80 ei siellä päin ole aluluokka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on yleensä alue 80 vain poneille, mehän siis käydään turun suunnalla kisoissa eli lounais suomen alueella joten voi toki olla että on alueellisia eroja.

   Poista
 2. Sinut on haastettu (:
  http://mystimani.blogspot.fi/2014/07/haastepostaus-11-faktaa.html

  VastaaPoista