sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Alue 90cm K&K Talli

 Tänään olin siis Sipsillä K&K Tallilla kisoissa. Ja kuten otsikkokin kertoo niin ysikymppi taas mentiin. Radassa oli A.2.0 arvostelu eli ei uusintaa esteitä oli kahdeksan ja kasi oli sarja. Neljä virhepistettä tuli kiellon takia, mutta suoritus oli kuitenkin hyväksytty. Videota ei ole ja siihen on kaksi syytä. 1. Äiti ei oikein osaa videoida ja 2. Aurinko häikäs kameran näyttöö sillain et ei olisi edes videota nähnyt tarkennella. Mutta käyn nyt radan kuva kuvalta läpi, sillä joka esteestä nelosta lukuun ottamatta on kuva/kuvia. :)


Ykkös este oli helppo pysty siitä ei sen enempää sanottavaa.


Kakkonen oli okseri jonne oli monta eri vaihtoehtoa tien suhteen. Kakkonen meni myös hyvin.


Kolmonen oli taas pysty, ja ihan tavallinen. Täpän jälkeen oli trippeli nelonen ja se meni tosi hyvin.


Sitten oli vitonen, pieni pysty jonka olemassa olon unohdin ja menin melkein ohi, mutta sain koukerreltua sille kuitenkin jotain kautta ilman että olisi tullut ohi menoa.


Kutoselle tulikin sitten tosi huono hyppy, sillä este oli noiden kaarien takia yllättävän vaikea hahmottaa.


Tämä huono hyppy sitten painoi seiskalla jnne oli melko tiukka tie kutoselta ja siihen tuli kielto. Mä melkein tipuinkin, mutta poni veti pään ylös. Aatteli varmaan että ei tänne ämmä lentään tultu.

No toisella yrittämällä mentiinkin sitten isosti yli. :D


Seiskalta matka jatkui viimeiselle esteelle, sarjalle joka meni ilman ongelmia, tosin sarjan vikalle tuli taas jonnin varran ylimitoitettu hyppy...

 
 

Esteen välejä täytyy vain parannella koska korkeus ei ole tälle tammalle brobleema.

Sellainenkin asia minun on monta kertaa pitänyt sanoa että, vaikka meiltä ei nyt ole tullut koulupostauksia niin ei me vaan hypitä kokoajan, vaan korkeintaan 2kertaa/viikko. Mutta kuvaajaa en yleensä kouluiluun ole saanut vaan esteisiin, sillä jos saan "esteen nostelijan" niin saan samalla kuvaajan. :D Mutta ei mulla muuta, heittäkää kommenttia! :)

4 kommenttia :