lauantai 28. kesäkuuta 2014

SH Kummajaiset 2014

70 cm verkasta
Tänään minä ja Mariori suunnattiin turpa kohti Hessi tallia ja SH Kummajaisia. Menimme luokat 70cm ja 80cm. Seiskakympistä en laita edes videoa koska sekä poni että ratsastaja oli niin kuutamolla että huhhu. Seiskakympistä tuli 8vp yksi tiputus ja yksi ohi meno. Tiputus tuli sarjan vikalle ja ohi meno sen jälkeiselle esteelle. Pudotus oli ihan hevosen huolimattomuutta koska paikka hyppyyn oli hyvä ja ohi meno oli omaa kujailua. Tässä luokassa oltiin vikoja...:D

 
Kasikympissäkin tuli virhepisteitä se kahdeksan, mutta se meni hurjasti paremmin kuin 70cm. Ykkönen tippui koska poni (taaskin) touhotuksessaan unohti omaavansa 4 jalkaa ja sarjan vika jälleen...täytyy oikeesti alkaa treenata sarjoja ettei joka rata kaadu niihin. Mutta muilla esteillä poni oli hyvin hereillä ja koko rata meni jopa laukassa. Tässä luokassa en sijoitusta tiedä, varmaan keskivaiheilla listaa koska vikoja ei oltu. Tässä luokassa kun tuli niitä hylkyjäkin.




Oon ihan tyytyväinen joka tapauksessa. Alle viikko sitten sain tietää että ollaan menossa noihin enkä oo lainkaan ehtiny treenaan sillain kun yleensä ennen kisoja. Ja pojalla oli hauskaa kun oli muita suokkeja! Tästä kohti uusia kasikymppejä joita toivottavasti on pian taas tulossa ja saas nähdä mitä luokkia mennään loimihaan loikissa kun on treenattu paremmin ...:)

2 kommenttia :

  1. Ompas ruuna komea! Ja nyt vaan treeniä ja malttia radoilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malttia ruuna kyllä tarvisi jotta muistaisi ne kaikki 4 jalkaa.. :D

      Poista