maanantai 23. kesäkuuta 2014

Videopostaus, hyppykuvia ja ostoksia

Mulla on ollut nyt hirveesti taukoo...taas. Mutta on satanut niin paljon/usein et ei ole kameraa viitsinyt ulos raahata. Eilen sain kuitenkin aikaiseksi videopostauksen kuvaamisen, ja videoita toivottavasti tulee nyt useamminkin, postauksen lopussa onkin pari kysymystä teille lukijoille.Mentiin siis eilen yksittäisiä ja ratoja. Muutama pudotus eikä kieltoja. Esteen oli siinä 70-80 ja vika hyppy metri. Pahoittelut laaduista mutta äiti ei osaa tarkentaa joten jatkossa videopostaukset jonkun kaverin kanssa.

Mariorista otettiinkin vaan kuvia kun videointi ei sujunut toivotulla tavalla, mutta Mariorilla tehtiin samaa harjoitusta mutta useampi rata kuin Sipsillä, ja harjoiteltiin tiukkoja teitä ja vauhtia sillä jos kaikki menee suunnitelmien mukaan on mun ja Mariorin tarkoitus mennä hyppäämään Suomenhevosten Kummajaisiin alueseura luokat 70 ja 80cm. Toivotaan että päästään matkaan.
Mutta eilen meni kyllä tosi hyvin ja laukka säilyi tiukoissakin kaarteissa. Harjoiteltiin ns. "perus rataa" ja sen jälkeen uusintaa. :D

Laava este meni hienosti "väärästä" suunnasta huolimatta. :)

Vikasta hypystä otettu screenshot. :) Poni pomppas taas upeesti ja oli muutenkin todella hyvin kuulolla.

Ja tällaisia löytyi eilen Ideaparkin aleista! Ajateltiin että sadepäivä on joutilas shoppailuun ja niin oli ajatellut reilu 1000 muutakin, paikka oli nimittäin melkoisen täysi. Eläin kaupassakin käytiin, mutta siihen liittyen postausta kun tulee ajankohtaiseksi..;)
 
Tosiaan loppuun heitän vähän palloa teille lukijoille! Haluaisitteko useammin videopostauksia/videoita ja millaisia? Kisoista en tee pahemmin kun kisat on yleensä niin että aamut on melko aikaisia ja muutenkin on kiire niin ei kerkeä kameran kanssa heilumaan, valitettavasti. Mutta haluaisitteko esim. Okra maatalous näyttelystä tai ruisrockista jotain videoa? Ehdotuksia tulemaan! :)

4 kommenttia :

 1. Olipas yksi blogisi parhaista lukemistani postauksista. Tosi selkeä video ja huippukuvat! Sulla on upeet hepat! Voikun mekin päästäisiin kummajaisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! Teidän täytyy tehdä joskus ns. maakunta matkailu traikun kanssa ja koukata kisojen kautta ;D!

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja hepat hyppää tosi hyvin! Liityin lukijaks :)

  VastaaPoista