lauantai 3. kesäkuuta 2017

Kuvasatoa ja kuulumisia

Noniin, viime viikkona mulla olikin kuvaaja tallilla useampaan otteeseen. Joten nyt luvassa kuvapainotteinen postaus kera kuulumisien.

Viimeviikolla tosiaan kouluiltiin melko paljon ja sunnuntaina vähän hypeltiin. A oli koko viikon kiva, ja se on kotiutunut Maijalle hyvin.


Viime sunnuntaina Allulla oli jälleen hieroja, ja jumisia pisteitä löytyi taas, mutta ei niin paljoa kuin viimeksi. Säännöllinen lihashuolto tekee Allulle varmasti hyvää, ja hierontoja jatketaan ehdottomasti. Hevonenkinon selkeästi tyytyväisempi elämäänsä kun paikkoihin ei satu.
Tällä viikolla olimme tiistaina koulutreeneissä, joissa saatiin taas tulosta suoristumisen suhteen. Tekee kyllä tosi hyvää pystyä käymään kahta valkkaa viikossa Allun kanssa. Viikon aikana olemme myös päässeet harjoitusraviradalle joka löytyy Maijan tallien vierestä. Allusta ainakin tämmöinen hallittu maastoilu on kivaa. Ja kyllä se mukavaa on itsestänikin kun on hyvät pohjat laukka spurtteihin, ja varmuus siitä ettei autoja tule vastaan.

Torstaina sitten olikin estehyppelöt. Poikkeuksellisesti huonon sään takia maneesissa. A toimi hyvin, ja videota löytyy instagramista (@junnila.riding.team). Tehtiin lopulta 120-125cm tehtävää. Huhhuh, tuntuu kyllä että viimein sujuu, eikä rima tunnu liian korkealta. Kyllä uusi satula, hieronnat ja muutto Maijalle on tehnyt meille hyvää.

Huomenna sitten onkin vuorossa maastoestetreenit ypäjällä. Allulle tuttua puuhaa, mutta itselleni eka kerta. Saa nähdä mitä tulee, ja saanko materiaalia teillekkin (naureskeltavaksi, ainakin mun osalta). Tiistaina vuorossa on Niken treenit Maijalla ja torstaina lähdetään finderbyyn hyppäämään yksi luokka.
1 kommentti :

  1. Tosi mahtavaa, että muutto on sujunut ja palaset loksahtelee kohdilleen!

    VastaaPoista