perjantai 16. kesäkuuta 2017

Aurinkoiset estetreenit

Tosiaan, hei vaan. Finnderby postausta ei ole kuulunut ja syy on siinä että en ole löytänyt materiaalia postaukseen. Sade oli niin kamala että kuvaajia ei ollut. Alla screenshotti instagram julkaisustani aiheeseen liittyen.



Sitten tosiaan eilisen treeneihin. Alunperinhän meitä piti olla treeneissä kolme, mutta yksi oli jäänyt pois ja toinen sai päänsäryn ja lopetti kesken, eli lähes yksityiset kisavalmistelut saatiin Allun kanssa. Ei otettu mitään miljoonaa hyppyä sillä huomenna on luvassa kuitenkin kaksi rataa.
Allu hämmästytti mua ja Maijaa jo alkuverkassa. Aloitettiin harjoitusravi työskentely kavaletilla ja oho, sehän kantoi itseään kuin kouluheppa konsanaan, ja hyvä meno jatkui laukassakin.



Aloitettiin hyppääminen ja siinäkin se oli hyvä. Oikeastakierroksesta kun vain muistan vahvan sisä pohkeen niin sehän hyppää kuin mitkäkin vieterit olis koivissa. Eli tämä pitää muistaa huomennakin, oikea pohje, ohjat kädessä, vartalo pystyssä ja katse menosuuntaan. Kaiken kaikkiaan puomeja ei tullut alas yhtäkään. Kieltoja yksi kun etäisyys jäi ihan liian tyhjäksi. Se tuli eilen myös jopa heti takaisin kun pyysi. Wau fiilis oli koko valkan. Loppuun tultiin 115-125cm lyhyt rata, jonka se myös hyppäsi kuin vettä vain. Eli hyvillä fiiliksillä huomiseen.



Kerrottakoon myös teille bloginlukioille etä ypäjä kutsuu mua ja Allua syksyllä. Eilen tuli yhteishaun tulokset ja sisään päästiin. Muutto luvassa siis tällä kertaa hevosen lisäksi minulla. Säälihän se on Maijalta lähteä, kuka sitä nyt kivasta tallista pois tahtoisi?







3 kommenttia :

  1. Meetkö Hevostenhoitajaksi vai rats ohjaajaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuksenohjaajaksi jos pääsykokeista sinne pääsen. Nykyäänhän kaikki hakee hevosenhoitajiksi yhteishausta. :)

      Poista