sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Piian treenit: Syyskuu

Pahoittelut, pahoittelut ja vielä kerran pahoittelut. Olen tämän postauksen kanssa myöhässä, sillä treenit olivat jo alku viikosta, maanantaina ja tiistaina. Mutta nyt pientä päivitystä niistä. Alkuviikosta yritän saada myös eilisiä kisoja käsittelevän postauksen ulos, sekä tänään kuvatut kuvat.

Maanantai:
 Maanantai meni huippu hyvin. Ei kieltoja tai ohimenoja. Olin hepasta tosi ylpeä. Lyhyesti sanottuna, tehtävinä oli innari, sarja, ja yksittäiset okseri sekä pysty. Kaikki meni tosi hyvin ja vaikeatkin tiet luonnistui. Kuten yleensäkin ekana päivänä, mitään kovin pitkiä tehtäviä ei otettu. Este korkeudet pyöri (innaria lukuun ottamatta) 80-100 cm välillä. Loppu tunnista Piia sanoi että Allu vaikutti tosi innokkaalta ja mielellään hyppäävältä.


Tiistai:
Tiistai ei ollut yhtä hyvä kuin maanantai. Tiistai ei ollut huonokaan, mutten ollut yhtään niin tyytyväinen kuin olin maanantain jälkeen. Vuorossa oli pidempää rataa. Alkuverkat meni hyvin ja hevonen tuntui innokkaalta. Mutta sitten oli vuoro laine sarjan. No siitä mentiin ohi, mentiin toisenkin kerran ja kolmannen...ennen kuin päästiin koko sarja yli. Ärsytti tosi paljon. Tiedättekö sen tunteen kun tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta kroppa ei ole tarpeeksi nopea, se on ärsyttävä tunne se. Sitten aloitettiin pitkällä sivulla olevan okserin meneminen, ja okserilta suoraan 4 laukkaa ja sarja. No ekalle okserille ei ohimenoja tullut, mutta sarjasta ei meinatu ensin päästä sitten millään. 2 ohimenon jälkeen päästiin sitten siitäkin.
Rataan olin ihan tyytyväinen, mitä nyt ekalle tuli ohimeno, mutta sitten ryhdistäydyin ja loppu menikin ihan ok. Radan korkeus huiteli 90-110cm väleillä.
Loppu tulema oli se ettei tosiaan aluemestaruuksiin lähdetty, kun hevonen ei vain ole vielä valmis. Nyt se on keksinyt taas että testailee mua tuolla ohi menolla, ja siksi tultiin siihen tulokseen että seuraavaksi se tarvitsee muutaman läpiratsastus kerran. Sekä esteillä että koulussa. Esteillä se tarvii nyt semmoiselta ihmiseltä kurinpalautusta jolla on minua enemmän kokemusta. Hevoselta täytyy ottaa turhat luulot pois ajoissa, kun se nyt on keksinyt että voi 2m ennen estettä suihkasta ohi kuin katapultti. Ja sitten toki myös itselle vaan lisää ja lisää treeniä, ja treenin tueksi läpiratsastusta. Kakara temppuilee, kakaraa täytyy kasvattaa. Lapsi tarvii rakkautta ja rajat, ja joku selkeästi yrittää nyt hiipiä rajoista yli...:'D

Ja sillälailla, en hyppääkkään, ähäkutti!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti