maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9: Kaveripostaus

Tässä postauksessa esittelen 4 kaveriani jotka ovat mulle erityisen tärkeitä ja jotka oon tuntenu jo aika pitkään. Ja ei oo misään tärkeys järkäs, kaikki yhtä tärkeitä. Mutta toki on muitakin joita en tässä esittele ;)

Vilma
Vilman oon tuntenu ihan pikku tapista asti. Ja me ollaan itseasiassa serkkuja. Ja mä kun oon syntyny tammikuussa ja Vilma toukokuussa niin ikä eroakaan ei paljoa ole. Kun oltiin pienempiä niin nähtiin melkein joka päivä. Keksittiin aina niitä "fiksuja" ideoita jotka yleensä päättyi katastrofeihin...
Nytkin ollaan samalla luokalla. Yleensä nykysin juttu menee niin että mä rageen ihan täpöillä joka pikku asiasta, ja Vilma pyörittelee silmiään siihen malliin kui ois hullun nähny :D. Joskus Vilma suuttuu, ja sillon tavarat lentelee ainakin henkisesti ja on parempi hakeutua pommisuojaan, mutta onneksi Vilma ei suutu usen... Mutta tosi rakas ihminen siis!Paula
Paulaan tutustuin paremmin siinä neljännellä luokalla ja Paula on mua vuoden nuorempi. Paula käy meillä usein hoitamassa hevosia ja vois sanoo et Paula kuuluu tallin vakio kalustoon. Paulan kans voin puhuu lähes kaikesta ja meillä on paljon yhteistä. Paula vähän pelkää heppoja, mutta yleensä laitan sen VÄKISIN selkään, no en nyt ihan, mutta...No joka tapauksessa, me ollaan koettu aina vastoinkäymisiä jotka naurattaa jälkikäteen, esin hyvä idea ravata kahtapäällä ilman satulaa maastossa, muuttuikin vähän hurjemmaksi reissuksi, tai se kun kannetaan 100 metrin matka vettä ämpärillä ja tajutaan et veden ois saanu 5 metrin päästä... Tärkeä ja rakas hänkin.
Paulasta ei saanut laittaa naamakuvaa joten tässä tällainen kuva. :)
 
 
 
Ainon oon tuntenut ekaluokasta asti, mutta kavereita meistä tuli kolmosella. Meidän kaverisuhde on vähän semmosta ja tämmöstä, välillä vedetään pystyyn kauhee traama jostain ihan turhasta, ja kumpikaan ei puhu toisilleen. Lopulta sitten sovitaan ja unohdetaan. Ainon kanssa kun rupeaa nauramaan niin siitä naurusta ei tule loppua, esimerkiksi maanantaiden aamunavaukset on tukalia paikkoja jos istuu Ainon vieressä...no sisäpiirin juttu...:D Ainolla on ehkä maailman ihanimmat hiukset ja muutenkin aino on PARASSSS! Ja tää kuva ihan vaan "kostona", älä Aino pahastu..;)
 


Emilia
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, Emilia. Emilia on mun serkku ja saman ikäsiä ollaan. Emiliaa nään vaan parikolmekertaa vuodessa koska emilia asuu porissa. Mutta joskus käyn heillä ja Emilia meillä. Ja sillon nähään myös kun Emilia käy täälläpäin mummulassa. Me ollaan aika erilaisia mä oon tällänen umpi maalaisjuntti ja Emilia on sivistynyt kaupunkilainen, mutta silti meillä on useimmiten tosi mukavaa. Meidän tapaamisiin kuuluu tyhjälle naureskelu, shoppailu ja turhailu. Emilia on myös ihan super rakas, ja toivottavasti taas pian nähään.
Emilia on oikeella :)

2 kommenttia :

  1. Kommaan tohon omaan kohtaani: Olin pienoisessa "onnettomuudessa", siitä johtuu hevospelko, ja mut saa ihan oikeesti pakottaa hevosen selkään. Mulle riittää perusasiat ja heppojen kaa puuhailu. Nämä asiat siksi, ettei joku luule että oon joku kauhee pikkulikka, joka on kerran tippunut hevosen selästä (oikeesti ties kuinka monta kertaa, eikä aina ihan omasta syystä! (kuka sano, että me EI ravata mariorilla...? xD)) ja saanut siitä kauhean hevospelon. Koska se ei oo totta!

    VastaaPoista