keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Blogin nimi ja ulkoasu vaihtoon +joululahjat

Noniin. Tuo Saara, Sipsi ja Mariori alkoi nimenä kyllästyttää ja se nyt oli muutenkin tyypiltään aika perusperus nimi. Bannerissa edelleen myös tuo nimi mainitaan mutta myös uusi. Uusi nimi on siis edellee ja silti , tää nimi alkoi tuntua aina vaan paremmalta mitä enemmän sitä mietin ja niimpä siitä tuli blogin nimi. Nää sanat on yhdessä kappaleessa, mutta se ei saanut minua valitsemaan niitä blogini uudeksi nimeksi vaikka siitä ne kyllä keksinkin. Syyt uuteen nimeen ovat selvät. Halusin viedä blogin nimeä hieman omaperäisempään suuntaan ja edelleen ja silti kuvaavat vähän sitä että tässä me ollaan edelleen ja vaikka kaikkee onkin sattunu niin silti. Toinen syy on se että tatrkoitus ois nyt alkaa tehdä enemmän lifestyle postauksiakin, niin toi on senkin kannalta parempi nimi.

Sitten niihin joululahjoihin.


Lajaksi sain siis tommosen tarjottimen, ja leivontavälineitä, mariskoolin, rahaa, radioherätyskellon, karkkia ja ton kukan sain jo aikasemmin ja sain valita sen ite kun olin äitin kans kukkakaupassa. Sitten sain lahjakortin kasvohoitoon mutta se unohtu kuvista. :)

Ja hei kaikki lukijat: Nyt ois kiva kuulla kommenttii ulkoasusta ja siitä et haluutteko enemmän lifestyle henkeä blogiin.

Ja huomenna tai ylihuomenna pientä ylläriä 50-lukijan kunniaksi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti