torstai 25. heinäkuuta 2013

Hyppelyitä

Kirjoitan nyt pikaisesti, koska lähden pian viettämään kesälomani "viimeisiä" hetkiä ystäväni kanssa ja siihen loman viettoon ei kuulu kuulu koneella möllöttäminen. :)
Tänään ratsin vain Sipsillä. Mariorikin piti mutta lämpötila pomppasi +25 joten jätin suosiolla väliin. Sipsillä en ottanut montaa hyppyä kun oli aika kuuma. Mentiin vähän yksittäisiä ja sitten 6 esteen rataa.

 Ensin menin lämmittelyksi 60 senttistä pystyä. Sipsillä oli virtaa ihan reippaasti kuumasta säästä huolimatta. Mutta sen kuuma sää tekee, että sekä ratsastaja että hevonen ei oo ihan 100% homman tasalla. Olen nimittäin huomannut että jos on viileämpi niin meillä menee pomppimiset yleensä paremmin.

No sitten otin yksittäisenä tota okseria, eikä millään mennyt. Jotenkin tuli itelle rimakauhu ja mentiin aina vaan ohi. Sitten äiti otti tonylemmän puomin pois. Ja päästiin yli. Otettiin vielä toinen kerta matalmapana ja sitten taas okserina. Ja alkoi sujumaan. Mutta kuten sanottu, mitä kuumempi on sitä vähemmän keskittyy. Ja meidän ongelma on että kuumalla meistä kumpikaan ei keskity tarpeeksi. Mutta kyllä tossa mun omaa vikaakin aika paljon on.
 Kyllä se sitten alkoi sujuakkin ja ratakin mentiin. Radalla vika este putosi. Otin radan kaksi vikaa vielä uudestaan koska se herpaantuminen lähti jo tokavikalta esteeltä ja heijjastui vikaan. Erikseen ne kaksi menikin ihan mukavasti :)

Ihan kelpo poni tuo on vaikka onkin välillä vähän jääräpää. Kommenttia saa antaa. Ja kysyisin vielä että haluutteko jotain lifestyle postausta huomenna? Voin tehä jos tahotte. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti