perjantai 19. heinäkuuta 2013

Heppailua ja Ostoksia

Eilen ratsastelin molemmilla hepoilla esteitä. Sipsillä olin tosi tyytyväinen meidän menoon. Ja sain kohtuu hyviä myötäyksiäkin tehtyä. Vähän vauhtia tuntu olevan muttei liikaa.


Sitten Mariorilla menin aika samoja kun Sipsillä, mutta matalampina. Poni pomppas 90 senttiä joka siis Mariorin korkein ikinä hyppäämä este. Mariorin kanssa myötäykset oli huonompia koska teki suurimmalle osalle esteistä tosi isoja hyppyjä. Siitä päästäänkin seuraavaan asiaan. Kun katsotte tuota kooste videoa niin ennen kuin joku ryntää huutamaan tuosta ekan Mariori pätkän ensimmäisestä hypystä niin oma myötäys on siinä hirveä, tiedän. Mutta asia on niin että herra teki siihen niin ison loikan ja niin kaukaa että hypyssä oli vaikea pysyä mukana.

Huusin tua jotain, siks toi ehana ilme :D.
Marsusta tulee vielä kelpo kilpa hepo minulle. Ehkä mekin mennään viä alue tasoo...joskus. :D
Mun pitäis mennä Sipsillä alue seuraluokkaan viä tänä vuonna, mutta traikku on korjauksessa että täytyy kisailla varmaan lokakuun loppuun asti ennen kun siirrytään "talvilevolle".

Sitten videoon:
http://www.youtube.com/watch?v=DQ_ZXAdrH2k

Sitten ne ostokset. Osa tuli horzelta tilatussa paketissa ja osan ostin tänään agrimarketista.


Uudet suojat Mariorille.

Jalustimet Sipsille.

Riimut. Alimmainen Sipsille ja päällimmäinen Mariorille.

Kärpäshuppu Sipsille.

Tämmösen ostin tänään Marioria varten. :) Ihana eikös?Ja tässä Sipsin uus huopa.

Ja tähänhän siis otin brodeerauksen.


Ja Sipsille viä loimi.7 kommenttia :

 1. Kiva postaus ja Sipsin uus huopa on ihana!

  VastaaPoista
 2. Huomautan vaan, että kun myötäät, älä nosta käsiä ylös ja eteen, vaan liu'uta ne harjaa pitkin sinne eteen. :) Muuten tosi kiva video ja ihanat huovat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomautan että kirjoitin tuohon postaukseen syyn huonoihin myötäyksiin. Ja valmentajani ja ratsastuksen opettajani hoitavat opettamiseni. Mutta kiitos kuitenkin kommentistasi. :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista